Alisa - Sapunice | Sapunice

Alisa

( Alisa - Folge deinem herzen )

Alisa---Folge-deinem-herzen

ZEMLJA PROIZVODNJE: Njemačka

GODINA PROIZVODNJE: 2009

PRODUKCIJA: ZDF

BROJ EPIZODA: 370

REDATELJ: Walter A. Franke, Annette Herre i Britta Keils

AUTOR:

http://hanna.zdf.de/

Sadržaj serije

Kakve je sreće Alisa Lenz? Dečko ju je prevario, a potom i ostavio u velikim dugovima. Izgubila je priliku za zaposlenje nakon što je naljutila direktora tvrtke. Izgubila je kristalni privjesak, jedino što joj je ostalo od njezinih bioloških roditelja, a to je ujedno bila i njezina srećonoša. Sreća nikako da se nasmiješi Alisi, ali ako mislite da će je to spriječiti da i dalje traga za srećom i ispunjenjem, tada ne znate tko je Alisa!

Alisa je lagana i zanimljiva telenovela koja će vas prema riječima urednice ZDF-a Heike Hempel “dirnuti i zabaviti te koju ćete s užitkom pratiti zbog toga što se gledatelji lako mogu poistovjetiti s Alisom te zbog toga rado prate seriju.” Dobro došli u svijet napete ljubavne priče Alise i Christiana koji je prepun tajni i intriga.

Komentari

Glumci

Alisa Lenz

Theresa_Scholze_t

Theresa_Scholze_tNepopravljivo optimistična i vesela, 27-godišnja Alisa ostavlja svog nevjernog dečka u Berlinu i vraća se u gradić u kojemu je odrasla uz svoje posvojitelje. Budući da se školovala za optičara nada se da bi mogla dobiti posao u Castellhoff Optische Werke. Na putu slučajno susreće zgodnog mladića Christiana koji odmah osvaja njezino srce. Dok razmišlja o tome hoće li ga ikad ponovno vidjeti, nailazi na čangrizavog starca koji viče na neku djevojčicu te ga ukori. Međutim, time našteti samoj sebi budući da kasnije saznaje da je taj čovjek Oscar Castellhoff, jedan od direktora Castellhoff Optische Werke, a k tome drugi je direktor upravo Christian. Da stvar bude gora, U Oscaru Alisa je stekla doživotnog neprijatelja. U međuvremenu, tražeći svoj kristalni privjesak, ona želi saznati više o svojoj obitelji.

Christian Castellhoff

Jan Hartmann

Christian Castellhoff

Jan_Hartmann_t

Christian je jedan od direktora Castellhoff Optische Werke. On zgodan mladić koji odmah osvaja Alisino srce i s kojim se upušta u turbulentnu romansu, punu ljubavi i boli. Christian je zaručen za oštru odvjetnicu Ellen koja ga vara s oženjenim Oscarom.