Ambasadorova kći - Sapunice | Sapunice

Ambasadorova kći

( Sefirin Kizi )

ambasadorova-kci-1

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2019

PRODUKCIJA: Star TV

BROJ EPIZODA:

REDATELJ: Emre Kabakuşak

AUTOR: Ayşe Ferda Eryılmaz i Sedef Nehir Erdem

https://www.startv.com.tr/dizi/sefirin-kizi

Sadržaj serije

U seriji ‘Ambasadorova kći’ upoznat ćemo se sa Sandžarom, sinom siromašnog radnika koji se još kao dijete zaljubio u Nare, ambasadorovu kćer dok je ljetovala u Bodrumu. Ovo dvoje različite djece razviju jedno prema drugome duboke emocije i godinama se bore za svoju ljubav.

Na kraju završe zajedno, ali u jednoj svadbenoj noći Nare iznenada nestaje i više nikad nije viđena. Neki kažu da je pala u more i umrla, drugi, pak, da je ambasadorova kći pobjegla u Europu. Jedan čovjek čak napiše pjesmu koja govori o tome da se ambasadorova kći pretvorila u pticu i odletjela.

Tako nesretna priča o Nare i Sandžaru postade epska ljubavna priča. Ambasadorova kći koja je nestala u svadbenoj noći, točno devet godina poslije ponovno se pojavljuje na drugoj svadbenoj noći. Dolazi na Sandžarovo vjenčanje donoseći mu njegovu kćer.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Nare Čelebi

Neslihan Atagül

Nare Čelebi

nare-1024x1024

Ambasadorova kći, rođena na Islandu, građanka je svijeta koja je odrastala u gradovima poput Osla, Tokija, Cape Towna, New Delhija i Ottawe. Oduvijek je zaljubljena u Sandžara, ali nakon misterioznog nestanka, sada je on neprestano odbija. Ona bi dala sve za svoju kćer, pa čak i povukla neke nekonvencionalne poteze. Nare je ratnica. Vrlo je odlučna, snažna, pametna i iskrena.

Sandžar Efeoglu

Engin Akyurek

Sandžar Efeoglu

ambasadorova-kci-8

Sandžar je sin siromašnog seljaka, koji je radio u gradonačelnikovu masliniku, te nikada nije napustio rodni grad Muglu. Kako je odrastao, oženio se i uspio steći dovoljno bogatstvo da kupi maslinik u kojem je njegov otac radio te skrasiti se. Iako oduvijek voli Nare, uvijek se osjećao izdano jer mu je skrivala dijete. Sandžar je hrabri borac rastrgan između ljutnje i milosti kao i sreće i boli.

Gediz Išikli

Uraz Kaygilaroglu

Gediz Išikli

gediz-1024x1024

Gediz potječe iz jedne od najstarijih obitelji u Mugli. Njegov je otac bio jedan od najpoštovanijih gradonačelnika u regiji, stoga Gediz želi nastaviti njegovim stopama. On je popularan poslovan čovjek i Sandžarov poslovni partner. Kad je Nare došla u Muglu, Gediz se odmah zaljubio u nju, no Sandžar je njegov najbolji prijatelj. Gediz je pravi šaljivac. Vrlo je duhovit, ali kad se naljuti, njegov je bijes nezaustavljiv.

Menekše Efeoglu

Tulin Yazkan

Menekše Efeoglu

menekse-1024x1024

Menekše je samoživa kći temperamentne obitelji čiji je životni cilj bio udaja, što joj je i uspjelo kada je postala Sandžarova supruga. Morala se boriti da to postane, a sada se ponovno mora boriti jer se ljubav života njezina supruga vratila. U svojoj svadbenoj noći saznaje da ima pokćerku. Menekše je poput đavla koja se pretvara da je anđeo, a uskoro svojim igricama i manipulacijama počne biti ta koja vodi kolo.

Akin Vardarli

Erhan Alpay

Akin Vardarli

ak-%c2%a6n-1024x1024

Nare je odrasla s Akinom. On je naslijedio znatan imetak kad mu je obitelj poginula u automobilskoj nesreći. Odmah je došao pod skrb očeva bliska prijatelja Guvena, a s vremenom je razvio interes za Guvenov posao i njegovu kćer. On se želi oženiti s Nare kako bi ušao u politiku s kombinacijom vlastitog bogatstva i Guvenova statusa. Akin je narcisoidni psihopat. U prošlosti je silovao Nare, ali to nije na njega ostavilo posljedice i ne stidi se. Ne preuzima odgovornost za svoja djela. Sandžar, koji poznaje i Nare i Akina, vjeruje da Akin nema ni ljubavi ni milosti prema Nare.

Halise Efeoglu

Konca Cilasun

Halise Efeoglu

halise-1024x1024

Sandžarova majka, nekoć je radila kao gradonačelnikova spremačica, no sada je glava rezidencije Efeogluovih. Suosjeća s Menekše, koja je također skromna podrijetla. Međutim, mrzi Nare. Halise je konzervativna i neuka žena. Svojim neprijateljima smatra sve osim vlastite obitelji koju drži blizu.