Ana - Sapunice | Sapunice

Ana

( Anna und die Liebe )

Ana-najava-11

ZEMLJA PROIZVODNJE: Njemačka

GODINA PROIZVODNJE: 2008

PRODUKCIJA: Sat-1

BROJ EPIZODA: 254

REDATELJ: Cornelia Dohrn, Jurij Neumann, Petra Clever i Winfried Bonengel.

AUTOR: Richard Kropf i Ariane Lange

http://www.sat1.de/annaunddieliebe/

Sadržaj serije

Ana može imati sve.  Sa svojim talentom, sposobnošću za rad, marljivošću i upornosti. Zbog toga Ana je dobila svoju životnu priliku, te se zapošljava u modernoj marketinškoj agenciji Broda &Broda, koja je ujedno i posao iz snova za sanjivu Anu. No postoje prepreke za sramežljivu Anu, a osim svog očuha Armina i polusestre Katje, Ana najvećeg neprijatelja ima u svojem nedostatku. Naime zbog svoje sramežljivosti i nenametljivosti njezin talent ne može nikada doći do izražaja. Upravo iz toga razloga njena samodopadna polusestra Katja uzima zasluge za Aninu kreativnost te kradući njene kreativne ideje marketinškoj tvrtki Broda & Broda prezentira se kao izuzetno nadarena radnica. Kada upozna privlačnost mlađeg partnera u tvrtki Jonasa koji se nedavno vratio iz Amerike, Anna shvaća kako želi samo jedno – biti blizu njega. No kao i inače najveća prepreka je njena polusestra Katja koja je uvijek korak ispred sramežljive Ane.

Ana je tako primorana gledati Katju kako sve impresionira svojim idejama, a ponajviše njenog obožavanog Jonasa. Nakon što je Katja nakratko pobijedi te zaokupi svu pažnju markantnog Jonasa, Ana se odluči boriti protiv svoje sramežljivosti te se nada kako će jedno istina ugledati svjetlo dana, a ona će pred svima raskrinkati svoju sestru. Naravno doći će i dan kada će Jonas početi primjećivati samozatajnu Anu.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Ana Polauke

Jeanette-Biedermann-t

Ana je šarmantna, inteligentna i nadasve kreativna osoba. Nikad ne gubi vjeru u dobre ljude te u sebe. No ona je sramežljiva djevojka. Radi u majčinom restoranu, dok joj je velika želja raditi u agencija za oglašavanje pod nazivom Broda & Broda. Želja joj se ostvari, a ona se zaljubljuje u direktora Jonasa.

Jonas Broda

Roy Peter Link

Jonas Broda

Roy-Peter-Link-t

Markantni Jonas je mlađi direktor tvrtke Broda & Broda, u koju Ana dolazi raditi. Sin je Roberta i Natasche Broda. Ambiciozan je, marketinški talenat.

Katja Polauke

Karolina Lodyga

Katja Polauke

Karolina-Lodyga-t

Katja je negativka, Anina polusestra. Ne voli Anu koja je inteligentnija od nje te krade njezine ideje, na temelju čega dobiva posao u firmi Broda & Broda.

Natascha Broda

Franziska Matthus

Natascha Broda

Franziska-Matthus-t

Natascha je lijepa i šarmantna žena, Jonasova majka. Nitko ne bi vjerovao da dolazi iz obitelji obrtnika, što je uvelike utjecalo što su disciplina i pefekcionizam njezine jače strane. Nataschina osobina je i ta da se ne predaje lako.

Susanne Polauke

Heike Jonca

Susanne Polauke

Heike-Jonca-t

Susanne je Anina i Katjina majka te Arminova supruga. Armin je Anin očuh, a Katjin pravi otac. Ona je strastven i odličan kuhar te zahvaljujući njezinim kulinarskim vještinama, restoran „Goldelse“ prestižan je restoran u Berlinu. Odnos između Susanne i Anne je veoma prisan jer joj je obitelj na prvom mjestu.

Ingo Polauke

Wolfgang Wagner

Ingo Polauke

Wolfgang-Wagner-t

Ingo je Anin otac, koji je uhićen za zločin koji nije počinio u vrijeme kada je Ana imala šest godina. Kako nije mogao dokazati svoju nevinost bježi iz zemlje i ostavlja Susanne i Anu.