Anin dvostruki život - Sapunice | Sapunice

Anin dvostruki život

( Las dos caras de Ana )

Anin-dvostruki-zivot-001

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2006

PRODUKCIJA: Esmas

BROJ EPIZODA: 120

REDATELJ: Gaston Tuset

AUTOR: Pablo Serra

http://www.esmas.com/lasdoscarasdeana

Sadržaj serije

Ana Escudero mlada je Meksikanka, vesela i puna ambicija.  Živi u Miamiju s majkom Julijom i bratom Fabianom. Ana je iznimno darovita, a njezin san je da postane glumica. Da ga ostvari, nedostaje joj samo novac. Brine se za gđu Gracielu Salgado, bogatu udovicu koja ima dvije problematične unuke. Graciela voli Anu i pruža joj priliku da se prijavi na audiciju za prestižnu školu scenskih umjetnosti. Ondje Ana upozna Gustava Galvana, punog životne energije sa željom da postane glumac.

Anin brat, Fabian, pretrpi tešku prometnu nesreću nakon što na njega autom nasrne Ignacio, neodgovorni najstariji sin milijunaša Humberta Bustamantea, s kojim je u autu bio i njegov brat Vicente. Služeći se svojim utjecajem Humberto uspije osloboditi sinove odgovornosti. Očajne Julia i Ana svoju priču ispričaju televizijskom novinaru. Iz straha da ne završi u zatvoru Ignacio, koji je usto ovisnik o drogama, zapali Aninu obiteljsku kuću nadajući se da se ondje nalaze Ana i Julia. No u požaru s Juliom pogine Marcia, Fabianova djevojka. Strahujući za Anin život, Graciela joj odluči pomoći pa je pošalje u New York, a Marciju pokopa pod Aninim imenom.

U međuvremenu, Gustavo ne prestaje misliti na djevojku koju je upoznao na audiciji. Gustavo je bogat i studira glumu usprkos očevu protivljenju, koji ga zato izbaci iz kuće i blokira sve mogućnosti da nađe posao. Gustavo na kraju počne raditi kao vrtlar i tako upozna Irene, Gracielinu unuku, koja se zaljubi u njega. Irene se dodatno zainteresira za Gustava kad otkrije da je sin milijunaša.

Nakon nekoliko godina Fabian umre od posljedica automobilske nesreće. Ana se vraća u Miami gdje ponovno susreće Gustava, koji je postao glumac. Gustavo shvati da nikad nije prestao misliti na Anu i prekida vezu s Irene. Međutim, Ana se želi osvetiti za majčinu i bratovu smrt i zato preuzima nov identitet. Ona je sada Marcia Lazcano, sofisticirana, hladna i proračunata i kao takva prilazi obitelji Bustamante. Zavodi Humberta i braću kako bi ih međusobno zavadila i konačno uništila…

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Ana Escudero / Marcia Lazcano

Ana Layevska

Ana Escudero / Marcia Lazcano

Ana-Layevska-t

Ana je mlada, energična i lijepa radnica odlučnog karaktera. Brine se za svoje najbliže i sa smiješkom gleda na svijet. No nepravda zna biti hladna i proračunata i Ana se mora boriti da njezina druga ličnost ne prevlada.

Rafael Bustamante / Gustavo Galvan

Rafael Amaya

Rafael Bustamante / Gustavo Galvan

Rafael-Amaya-t

Rafael je mladić iz bogataške obitelji, ali visokih moralnih vrijednosti. Neovisan je, skroman i strastven. Usprkos velikom poslovnom potencijalu, voli umjetnost i kao Gustavo Galvan postaje glumac usprkos očevu protivljenju.

Irene Alcaraz

Alexa Damian

Irene Alcaraz

Alexa-Damian-t

Irene je unuka Graciele Salgado i djevojka Gustava Galvana istovremeno kad i dilerova ljubavnica. Zavodi muškarce kako bi zadovoljila svoju pohlepu. Ona je prava lasica, dominanta i puna zlobe. Iznimno je ljubomorna i katkad krajnje nasilna.

Humberto Bustamante

Leonardo Daniel

Humberto Bustamante

Leonardo-Daniel-t

Glava obitelji Bustamante, Humberto je bogati brodovlasnik snažnog karaktera, arogantan, zahtjevan i opsesivni perfekcionist. Ne podnosi proturječje i uvijek dobije što želi. Opterećen je mišljenjima drugih, a njegovi moralni standardi često su izvrnuti.

Ignacio Bustamante

Mauricio Aspe

Ignacio Bustamante

Mauricio-Aspet

Najstariji Humbertov sin Ignacio pohlepan je, ambiciozan i prepotentan, ali ujedno i kukavica. Zavidan je i uživa ponižavati i iskorištavati slabije pa tako i svog brata Vicentea. Ovisnost o drogama i nasilni, eksplozivni karakter čine ga veoma opasnim.

Vicente Bustamante

Francisco Rubio

Vicente Bustamante

Francisco-Rubio-t

Osjetljivi je, dobronamjerni i sposobni mladić koji je unatoč tomu slabić. Dopušta da ga otac i brat iskorištavaju.