Anna i Sara napustile show: Što je tu je - Sapunice | Sapunice

Petak 14. 4. 2017.

kuhaj_1

Anna i Sara napustile show: Što je tu je

Nakon jedanaest tjedana u “Tri, dva, jedan – kuhaj!” kuhinji, Sara i Anna napuštaju svoju radnu jedinicu i daljnju borbu za titulu najboljeg amaterskog kulinarskog para. Martin i Kristijan, Sanja i Moira i Ozana i Katarina bili su uspješniji u pripremi toplog predjela, glavnog jela i deserta.

„Ovo je za nas bilo jedno novo iskustvo, jedan korak za dalje. Naučila sam dosta toga i sigurno ću kući više toga i primjenjivati nego što sam ovdje u showu“, kazala je Sara. „Bilo je lijepo sudjelovati, upoznali smo drage ljude i bila nam je čast sudjelovati u ovakvome projektu. Što je, tu je“, zaključila je u svom stilu, a Kristijan je priznao da je zbog njihovog odlaska „gutao knedle prvi put nakon dugo vremena“.

Sara i Anna žiriju su servirale rižoto od crvenog radiča, jetricu s palentom i tortu s narančom. U predjelu je riža popila previše kiseline od vina. Glavno jelo su dobro spremili, ali nisu dobro očistli jetricu. Desert nije oduševio Žakline, a dekoraciju su katastrofalno napravili.

„Sara i Anna su došle stvarno daleko i puno su napredovale“, komentirao je Pažanin i dodao kako to, nažalost, ipak nije bilo dovoljno za ostanak u showu.

Komentari