Anna razbjesnila Pažanina: Servirate nam hranu kao psima - Sapunice | Sapunice

Četvrtak 13. 4. 2017.

kuhaj_1

Anna razbjesnila Pažanina: Servirate nam hranu kao psima

Jučer su kandidati imali posljednju priliku da izbjegnu ovotjedni duel i ispadanje iz daljnjeg natjecanja. Anna i Sara su pripremale japanske rezance, a umjesto da oduševe žiri, one su izborile sutrašnji četveroboj i ozbiljno naljutile Ivana Pažanina svojim serviranjem hrane.

„Je li istina da ste prstima izvadili rezance na tanjur?“, pitao je Pažanin Annu. „Jesam, rezanci su dugački i padali su sa žlice pa sam ih uzela rukom“, potvrdila je, na što je Ivan komentirao da im je poslužila hranu „kao psima“. „Hrana se ne vadi rukama. Što da ja tu više komentiram. Mogu poludit, otići, ne probati, ali što si onda napravio“, dodao je. Zasmetalo ga je i to što se opet jedan par odlučio pripremiti wok varijantu jela. „Bacit ćemo malo povrća u tavu, bacit ćemo malo mesa, bilo kakvog i ta manistra od pravog proizvođača, to ćemo sjedinit i reći evo dragi žiri, ocjenite. I onda niste mjerodavni. Ma dajte, četrdeset i koja je epizoda, idemo se uhvatiti ozbiljnog kuhanja“, ljutio se Pažanin, koji je Sari i Anni za servirano jeo dao trojku.

Kandidati su kuhali sa zadanom glavnom namirnicom koju su, kao i uvijek, mogli birati po redoslijedu određenom njihovim prošlotjednim poretkom na tablici. Moira i Zdravko su odabrali mozzarellu, Arsen i Željan slane inćune, Sanja i Morena repu, Martin i Kristijan proso, Natali i Hrvoje kokosovo mlijeko, Ozana i Katarina oslića, a Anni i Sari su ostali udon rezanci. Sanja i Morena će pripremati grah s kiselom repom, Arsen i Željan raviole s inćunima i polpete, a Katarina i Ozana file oslića na posteljici od blitve s kremom od mrkve.

Natali i Hrvoje su s kokosovim mlijekom pripremili jednu verziju pileće tikka masale, dok su Moira i Zdravko mozzarellu ukomponirali u svinjski but sa špinatom i gljivama. Martin i Kristijan su od prosa napravili prilog uz rolice od mljevenog mesa u kelju.

U borbu za opstanak, uz Saru i Annu, idu Martin i Kristijan, Sanja i Morena i Katarina i Ozana. Tko će napustiti show, doznajte večeras u 21:15 na RTL-u!

Komentari