Blizanke - Sapunice | Sapunice

Blizanke

( ¿Quién eres tú? )

blizanke

ZEMLJA PROIZVODNJE: Kolumbija

GODINA PROIZVODNJE: 2012

PRODUKCIJA: RTI Producciones, Televisa, Univision Communications

BROJ EPIZODA: 120

REDATELJ:

AUTOR: Jimena Romero i Lina Uribe

http://www.televisainternacional.tv/productfront/sinopsis/productID/562

Sadržaj serije

Na samome početku priče, nepoznati čovjek pokuša silovati jednu od dvije četrnaestogodišnje sestre blizanke. Natalia (Laura Carmine) se nakon mnogo godina nađe sa svojom blizankom Verónicom (također Laura Carmine) koja je zamoli da se tjedan dana pretvara da je ona. Kako bi je na to nagovorila, kaže joj da umire od raka i da prije smrti želi otići u Panamu pronaći sina. Natalia pristane pa započne proces transformacije ne bi li postala identična Verónici.

Verónicin suprug Felipe (Julián Gil) organizira proslavu rođendana svoje kćeri u luksuznom restoranu, no Verónica se ne pojavi na proslavi. Felipe je uvjeren da ima ljubavnika. Natalia stigne u nepoznatu kuću i među nepoznate ljude glumeći svoju sestru, te se nađe se pred Felipeom koji je uvjeren da ga supruga vara. Natalia nije svjesna u kakvu se igru upustila, te kakvi je sve problemi očekuju.

Svi će odmah primijetiti ‘Verónicino’ neobično ponašanje, koje će ih potaknuti se da se raspitaju što se događa s njome. Hoće li se itko približiti istini i shvatiti tko je zamijenio njihovu suprugu, majku i prijateljicu Verónicu? Situacija se dodatno zakomplicira kada Natalia sazna da njezina sestra nema rak, već pati od ovisnosti koju pokušava sakriti od ostalih.

Telenovela Blizanke je remake Televisine uspješnice La Usurpadora (Otimačica) sa Gabrielom Spanic, a na adaptaciji scenarija radila je scenaristica ‘Otimačice’, Jimena Romero.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Natalia Garrido

Laura Carmine

Natalia Garrido

Natalia-Garrido

Žena koja je unatoč mračnoj i teškoj prošlosti postala hrabri i pravedni borac koji neće stati dok ne pokaže svoju nevinost. Natalia je od naivke koja je sve vjerovala sestri postala genijalna taktičarka koje se treba bojati.

Verónica Garrido de Esquivel

Laura Carmine

Verónica Garrido de Esquivel

Verónica-Garrido2

Poput Natalije ima dramatičnu prošlost, ali, za razliku od sestre, nikada nije poželjela mijenjati loše stvari. Razvila je iznenađujuću sposobnost manipulacije drugima i postizanje svoga cilja pod svaku cijenu. Naviknula se dobiti sve što poželi uz minimalni napor.

Felipe Esquivel

Julián Gil

Felipe Esquivel

Julián-Gil

Verónicin suprug i Antoniov najdraži sin, ali vrlo jednostavan i pravedan. Sjajan radnik, vrlo pametan. Felipe traži partnericu s kojom će odlučivati i dijeliti život, koji ne mora uvijek imati veze s novcem i moći.

Francisca Román

Isabel Cristina Estrada

Francisca Román

Isabel-Cristina-Estrada

Lorenzo Esquivel

Lincoln Palomeque

Lorenzo Esquivel

Lincoln-Palomeque

Felipeov brat koji, za razliku od Felipea, nikad nije uživao očevu ljubav. Stoga je pun gnjeva i zavisti. Neodgovoran, vješt lažac i naoko simpatičan, ali lako ga je proniknuti. Uvijek je u nečijoj sjeni.

Lucía Sabina

Marisol del Olmo

Lucía Sabina

Marisol-del-Olmo

Iván Cuellar

José Narváez

Iván Cuellar

José-Narváez

Felipeov najbolji prijatelj i poslovni, svjetski čovjek koji je uvijek bio u pokretu te izbjegavao ljubavne obveze. Njegov je moto da je život kratak i da ga ne treba uludo trošiti. Sjajan prijatelj. Tek kad je upoznao Franky, spoznao je ljubav.

Julieta Seles

Paula Barreto

Julieta Seles

Paula-Barreto

Antonio Esquivel

Jorge Cao

Antonio Esquivel

Jorge-Cao

Felipeov i Lorenzov otac. Konzervativan čovjek čvrstih načela koji je odmalena znao da želi biti uspješan. Mukotrpno je radio da bi to i ostvario. S vremenom je postao hladan i rezerviran elitist, spreman na sve samo da očuva vlastiti ugled.

Lucas Esquivel

José Julián Gaviria

Lucas Esquivel

Jose_Julian_Gaviria4

Felipeov sin iz prošloga braka. Nema čvrste i određene norme ponašanja. Odrastao je tako da je činio što je htio. Uvijek je imao sve i zato smatra da ima pravo na sve što poželi bez velikoga truda. Zapravo je riječ o tinejdžeru koji je silno željan ljubavi i pažnje.

Gabriela Esquivel

Viviana Serna

Gabriela Esquivel

Diviana_Serna1

Felipeova kći iz prošloga braka. Zbog nedostatka roditeljske pažnje postala je nesigurna djevojka. Želi da se roditelji njome ponose pa je zato krajnje odgovorna i stroga prema sebi. Odlična učenica s vrlo malo prijatelja. Naivna i hirovita kada nekomu daje svoje srce.