Blue Bloods – najpoznatija kriminalistička serija od ovog vikenda na RTL2 - Sapunice | Sapunice

Petak 17. 3. 2017.

blue-bloods

Blue Bloods – najpoznatija kriminalistička serija od ovog vikenda na RTL2

Borba protiv kriminala neiscrpan je izvor TV scenarija, ali samo rijetke serije uspijevaju zaintrigirati milijune diljem svijeta. Jedna od uspješnih je „Blue Boods“,  kriminalistička serija o njujorškoj policiji koja ovog vikenda dolazi u eter RTL2!

„Blue Bloods“ prati njujoršku policiju i glavnog načelnika Franka Reaganoma (Tom Selleck), ratnog veterana, koji koristi svoje specifične taktike u rješavanju različitih slučajeva. Osim što je Frank već duže vrijeme udovac, izgubio je i sina policajca, koji je poginuo na dužnosti, stoga krug policajaca s kojima radi smatra svojom obitelji. S njim radi detektiv Danny (Donnie Wahlberg), zamjenica državnog odvjetnika Erin (Bridget Moynahan) i najmlađi sin Jamie (Will Estes) koji je tek postao policajac.

Ova se policijska obitelj u svakoj epizodi susreće s novim izazovima i slučajevima. Otmice, pljačke i ubojstva samo su dio slučajeva s kojima se svakodnevno susreću i koje zahvaljujući svojim vještinama i znanju, uspijevaju riješiti.

„Blue Bloods“ je s emitiranjem započela 2010. godine na CBS-u te se u programu zadržala šest sezona, dok se sedma trenutno snima. Hit serija od samog početka emitiranja na CBS-u privukla je veliku pozornost gledatelja te je dobila brojne pohvale, kako zbog autentičnih njujorških lokacija, tako i zbog Selleckove uloge, koja je nagrađena Emmyjem. Američki glumac Tom Selleck proslavio se ulogom privatnog detektiva Magnuma i jedan je od najpoznatijih ‘holivudskih brkova’.

Ne propustite popularnu kriminalističku seriju „Blue Bloods“ u subotu, 18. ožujka u 22 sata, na RTL2!

blue-bloods_2

Komentari