Boja strasti - Sapunice | Sapunice

Boja strasti

( El color de la pasión )

Boja-strasti

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2014

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 150

REDATELJ:

AUTOR: Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Peña

http://www.televisa.com/telenovelas/el-color-de-la-pasion/

Sadržaj serije

U telenoveli Boja strasti, Adriana je udana za Alonsa Gaxiolu, vlasnika tvornice Talavera, a njezine dvije sestre Magdalena i Rebeca žive u istoj kući s njima. Brak im je solidan, i sve bi bilo bajno kad Rebeca ne bi bila hirovita djevojka koja se pred svima predstavlja kao pravi anđelak, a samo Magdalena poznaje pravu narav svoje mlađe sestre i ne vjeruje njezinim poštenim namjerama.

Rebeca je oduvijek tajno zaljubljena u Alonsa i zbog toga strašno zavidi Adriani. Ta zavist prerast će u mržnju kada Rebeca sazna da će joj sestra postati majka. S druge pak strane, Magdalena doživi veliku tragediju kada njezin zaručnik nestane na dan vjenčanja. Bespomoćna pred takvom situacijom, ona se odluči odvojiti od obitelji i posvetiti svoj život najpotrebitijima.

Samo nekoliko dana poslije tragedije Magdalena odlazi u glavni grad. Alonso putuje u inozemstvo kako bi zaključio posao i počeo izvoziti svoje proizvode. Tijekom toga razdoblja Alonsova i Adrianina sudbina zauvijek će se promijeniti. Ona će doživjeti tešku nesreću koju će preživjeti jedino njezina malena kći. Nakon te tragedije Alonso će se posvetiti samo svojoj kćeri Lucíji koja će mu biti jedina životna utjeha. Rebeca će to iskoristiti.

Priča se nastavlja 24 godine poslije. Alonso i Rebeca su se vjenčali. Ona je postala Lucíjina majka, najbolja supruga i prava dama. Par dobiva još jednu kćer. Nora ima 22 godine. Hirovita je, svojeglava i manipulira drugima, baš kao njezina majka.

Rebeca je nesretna jer je svjesna da je Alonso nikada neće u potpunosti voljeti. Zato si nalazi ljubavnika, ali osjeća se sve usamljenijom. Nakon što ponizi svoga ljubavnika Federica, on počini samoubojstvo, a ona nastavi živjeti kao da se ništa nije dogodilo. Ali ljubavnikova obitelj, osobito njegov brat Marcelo, žele istražiti razlog njegove smrti.

Marcelo odlazi u grad Pueblu i vrlo brzo shvati da će u obitelji Gaxiola Murillo otkriti tajnu bratove smrti. U želji da im se osveti, on se namjerno poveže s njima i spontano se počne zaljubljivati u Lucíju koja ga isprva odbaci, ali s vremenom ga ipak prihvati.

Intrige i problemi se nastavljaju, ali i mnogi nesporazumi. Čini se da se prošlost vraća. Tragedije su dio svakodnevice ove obitelji jer sve što se skrivalo počinje izlaziti na vidjelo, kao što to obično biva. Lucía je poput živoga mrtvaca, napustila ju je moguća sreća, sreća koju je samo ona mogla graditi.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Marcelo Escalante Fuentes

Erick Elias

Marcelo Escalante Fuentes

Erick-Elías-ttt

Lucía Gaxiola Murillo

Esmeralda Pimentel

Lucía Gaxiola Murillo

Esmeralda-Pimentel-ttt

Rebeca Murillo de Gaxiola

Claudia Ramírez

Rebeca Murillo de Gaxiola

Claudia-Ramírez-ttt

Alonso Gaxiola

Rene Strickler

Alonso Gaxiola

René-Strickler-ttt

Magdalena Murillo de Hernández

Eugenia Cauduro

Magdalena Murillo de Hernández

Eugenia-Cauduro-ttt

Nora Gaxiola Murillo

Ximena Romo

Nora Gaxiola Murillo

ximena-romo-ttt

Doña Milagros Fuentes de Valdivia

Helena Rojo

Doña Milagros Fuentes de Valdivia

Helena-Rojo-ttt

Rodrigo Zuñiga

Mariano Palacios

Rodrigo Zuñiga

Mariano-Palacios-ttt