Braća - Sapunice | Sapunice

Braća

( Brothers )

braca01.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

GODINA PROIZVODNJE: 2009

PRODUKCIJA:

BROJ EPIZODA: 13

REDATELJ:

AUTOR: Ted Wass

http://

Sadržaj serije

Humoristična komedija s Michaelom Strahanom kao umirovljenom NFL zvijezdom koja seli natrag u rodni grad i ponovno se ujedinjuje sa svojim bratom čija je obećavajuća nogometna karijera završila zbog prometne nesreće.

U posjetu rodnom gradu, nedavno umirovljena nogometna legenda Mike Trainor (Michael Strahan) saznaje da ga je njegov financijski savjetnik napustio i da je ostao bez novca. Njegov posjet također budi u njemu sjećanje da se on i njegov brat Darryl “Chill” Trainor (Daryl “Chill” Mitchell) nisu uvijek slagali tako dobro. No, na prijedlog svoje lukave majke (CCH Pounder), Mike i njegov invalidskim kolicima vezani brat pristaju zaboraviti nesuglasice iz prošlosti i postati partneri u Chillovoj borbi za restoran u ovoj otkačenoj obiteljskoj komediji.

Nakon što ga majka nazove da mu kaže da je njegov otac Trener doživio moždani udar, tek umirovljena zvijezda američkog nogometa Mike Trainor kreće kući u Houston, Texas, pomoći mu. Njegov brat Chill, kada ga sretne na aerodromu, opet će optužiti Mikea da se uvijek ponaša kao da on zna što je najbolje i pokušava kontrolirati svaku situaciju.  No kada ga i majka i otac zamole da se napokon pokuša slagati s bratom, Mike pristaje promovirati Chillov restoran, steak house Trainor. Mike će održati obećanje i pojaviti se u bratovu restoranu te će tako privući mnogo gostiju, no Chill će ga zamoliti da ode. Kada ode, svi će gosti izaći za njime. Chill će reći da restoran ne treba njegovu pomoć i da krivi Mikea za prometnu nesreću zbog koje je ostao nepokretan. Nakon posljednje svađe s bratom Mike se sprema za povratak kući u New York. No nakon još jedne svađe među braćom mama će im otkriti da restoran propada, ali i da je Mike ostao bez novca zbog pokvarena financijskog savjetnika. Nakon što im prizna da je izmislila Trenerov moždani udar da bi spojila posvađanu braću, Mike i Chill napokon će pristati raditi zajedno kao obitelj.

U seriji se u epizodnim ulogama pojavljuju Kim Kardashian, Snoop Dog, Arsenio Hall i Mike Tyson.

Komentari

Glumci