Castle - Sapunice | Sapunice

Castle

casss

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2009

PRODUKCIJA: Beacon Pictures i ABC Studios

BROJ EPIZODA: 130

REDATELJ:

AUTOR: Andrew W. Marlowe

http://abc.go.com/shows/castle

Sadržaj serije

Rick Castle (Nathan Fillion) je jedan od najpoznatijih svjetskih autora kriminalističkih romana. Naoko ima sve: slavu, obožavatelje i žene, no nažalost proživljava krizu s pisanjem.

Kada ga policija počne ispitivati o seriji ubojstva vezanih uz serijskog ubojicu koji ubija imitirajući slučajeve iz njegove knjige, Castle pronalazi inspiraciju u Kate Beckett (Stana Katić), pametnoj i zanimljivoj istražiteljici koja je fascinirana čudnim slučajevima.

Ta fasciniranost proizlazi iz godinama neriješenog slučaja ubojstva njezine majke. Ovaj naizgled nespojivi par polako počinje graditi svoj odnos kad zajedno krenu istraživati čudna ubojstva u New Yorku.

U drugoj sezoni Castle će biti primoran popraviti svoj odnos s Beckett i završiti knjigu, ali prije toga, par će morati istražiti mrtvaca zapetljanog u krošnji drveta. Napetosti neće nedostajati ni u drugoj sezoni, pa će tako misteriozne okolnosti smrti arktičkog istraživača odvesti Castlea i Beckett u zgrade CIA-e.

Svijet bivših robijaša i eskort dama, mafijaša, profesionalnih sportaša, visokih dužnosnika bit će okosnica misterioznih smrti koje će u drugoj sezoni nezaustavljivi detektivsko-spisateljski par pokušati otkriti.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Richard Castle

Nathan Fillion

Richard Castle

Nathan-Fillion-ttt

Kate Beckett

Stana Katić

Kate Beckett

Stana-Katic-ttt

Alexis Castle

Molly C. Quinn

Alexis Castle

Molly-C-Quinn-ttt

Javier Esposito

Jon Huertas

Javier Esposito

Jon-Huertas-ttt

Kevin Ryan

Seamus Dever

Kevin Ryan

Seamus-Dever-ttt

Martha Rodgers

Susan Sullivan

Martha Rodgers

Susan-Sullivan-ttt

Lanie Parish

Tamala Jones

Lanie Parish

Tamala-Jones-ttt