Chuck - Sapunice | Sapunice

Chuck

( Chuck )

Chuck.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

GODINA PROIZVODNJE: 2007

PRODUKCIJA:

BROJ EPIZODA: 82

REDATELJ:

AUTOR:

http://

Sadržaj serije

Zbog kompjuterskog šmokljana koji postaje tajni agent, svijet nikada nije bio u nesigurnijim rukama.

Chuck Bartowski (Zachary Levi) radi u prodavaonici elektronike „Kupi više” s najboljim prijateljem Morganom Grimesom (Joshua Gomez), a živi sa sestrom Ellie (Sarah Lanchester) i njenim zaručnikom. Kada Chuck slučajno otvori e-mail pun tajnih šifriranih poruka obavještajnih službi, memorira ih i nađe se u svijetu zakulisnih i opasnih igara. I sada, umjesto da se bori protiv kompjuterskih virusa, Chuck se mora suočiti s ubojicama i međunarodnim teroristima. Sa svim vrijednim tajnama, „spremljenim” u vlastitoj glavi Chuck postaje vrijedna vladina imovina pa bojnik John Casey (Adam Baldwin), iz Agencije za nacionalnu sigurnost, preuzima odgovornost zaštite, a Sarah Walker (Yvonne Strahovski), jedna od najboljih agentica CIA-e, postaje Chuckova partnerica i „djevojka”. Chuck i Sarah hine da su par, a pravu istinu ne smiju reći nikome, čak niti svojim prijateljima i obiteljima, kako ne bi ugrozili njihove živote.

Zachary Levi pojavio se prvi puta 2001. na televizijskim ekranima, a danas, zahvaljujući  ulozi u hit seriji „Chuck”, postao je poznato glumačko ime. Zachary svoju popularnost može zahvaliti prvenstveno „Chucku”, no ova hit serija nije bila prva u kojoj se Zachary proslavio. Zapažen trag ostavio je u seriji „Less than perfect”, a kasnije privukao pozornost i rolama u cjelovečernjim filmovima; „Kući debele mame 2″ (2006), „Wieners” (2008), „The Tiffany problem” (2008)”, „Shades of Ray” (2008), „Stuntmen” (2009) i drugima.

Karijera Zacharyjeve partnerice u seriji, Yvonne Strahovski, koja je proglašena jednom od najseksipilnijih žena 2008. prema magazinu „Wizard”, strelovito je krenula uzlaznom putanjom nakon pojavljivanja u „Chucku”. Samo ove godine Yvonne će se pojaviti u tri filma („The Canyon”, „Love and mortar”, „I love you too”) koja su u postprodukciji, dok četvrti čeka svoje pojavljivanje u 2010. („Shadow from the sky”).

Gledatelji RTL Televizije sjetit će se Johua Gomeza kao Scotta iz znanstveno-fantastične serije „Invazija”. Josuha, između ostalog, bilježi i ulogu u četvrtoj sezoni popularne američke krimi serije „Without a trace”, koja je ove godine 7. sezonom završila prikazivanje na američkoj televiziji.

3. sezona:

Najzabavnija špijunska serija na svijetu vraća se na RTL2 s novim, premijernim epizodama treće sezone! Serija koja prati život Chucka Bartowskog, normalnog mladića i prodavača u lokalnoj trgovini kompjuterske opreme u Burbanku koji je pukom slučajnošću postao vladin agent, u trećoj sezoni donosi nove dogodovštine pune akcije, smijeha, ali i neočekivani zaplet jedne ‘filmske’ ljubavne veze.

Naime, pri kraju druge sezone Chuck (Zachary Levi) i njegova kolegica Sarah (Yvonne Strahovski)započeli su strastvenu vezu iako oboje znaju da ih neprofesionalni odnos i zaljubljenost mogu dovesti u veliku opasnost. U novim epizodama Chuck će se u zadnji trenutak predomisliti i odustati od bijega u slobodu sa Sarah, uvjeravajući se da je rođen za posao tajnog špijuna, pogotovo nakon saznanja da je njegov otac pravi stvoritelj nove verzije ‘Intersekta’ u njegovoj glavi. Nakon nekoliko dana, Chuck se vrati na svoj ‘dnevni’ posao prodavača kompjuterske opreme, gdje ponovo susreće Sarah koja se, u međuvremenu, zaljubila u Daniela Shawa (Brandon Routh), svog novog kolegu iz CIA-e. Strahujući da bi, udruživanjem s Prstenom, Shaw mogao ubiti Sarah, Chuck započinje novu borbu za vraćanje Sarahinog povjerenja, ujedno se nadajući da bi opet mogli postati par.

Nove, još zabavnije epizode serije „Chuck“, oduševile su i glavnog glumca Zacharyja Levija. On je tijekom snimanja treće sezone uživao glumeći novog, ‘opakog’ Chucka, koji uz pomoć nadograđenog softwarea u glavi može činiti bolje i luđe stvari nego prije, kao na primjer mačevanje u letećem avionu, tučnjava tijekom leta padobranom, poznavanje novih borilačkih vještina, ali i sviranje čudnih muzičkih instrumenata. Osim Levija, novim akcijskim scenama radovala se i Merritt Yohnka, glavna koordinatorica kaskaderskih scena, koja je već treću godinu zaredom nagrađena nominacijom za prestižnu televizijsku nagradu Emmy.

Kako bi odnos između Chucka i Sarah bio što zamršeniji, producenti su odlučili ‘uposliti’ dvoje novih glumaca koji će utjeloviti njihove nove ljubavne partnere – Chuckovu novu djevojku, Hannah, glumi lijepa Kristin Kreuk (mnogima poznatija kao Lana Lang iz „Smallvillea“), dok super zgodni  Brandon Routh (filmovi „povratak Supermana“ i „Scott Pilgrim protiv svijeta“) glumi Sarahinog novog dečka. Osim njih, u trećoj sezoni pojavit će se i Scott Bakula (serija „Quantum Leap“) kao Chuckov otac Stephen J. Bartowski, Christopher Lloyd (filmski serijal „povratak u budućnost“) kao CIA-in psihijatar dr. Leo Dreyfus, te Mark Sheppard (serije „Dr. Who“, „Skladište 13“) i švedski model Mini Anden (serije „Kosti“, „Reži me“, „CSI: Miami“).

Komentari

Glumci