Čista ljubav: Nova TV započela snimanje nove dramske serije - od jeseni na Novoj TV - Sapunice | Sapunice

Četvrtak 29. 6. 2017.

_ian5157

Čista ljubav: Nova TV započela snimanje nove dramske serije – od jeseni na Novoj TV

Za produkcijski i glumački tim Nove TV ljeto je započelo u punom radnom zamahu te se već intenzivno radi na uzbudljivim nastavcima novog jesenskog aduta – dramskoj seriji ‘Čista ljubav’.

Nova TV i u ovom projektu okupila je sjajan glumački cast, a na malim ekranima, u seriji koja će zasigurno svojom intrigantnom radnjom prikovati gledatelje uz male ekrane, pratit ćemo Ivana Hercega, Taru Rosandić, Momčila Otaševića, Olgu Pakalović, Kseniju Pajić, Sanju Vejnović, Mladena Vulića, Sašu Anočića, Sementu Rajhard, Dadu Ćosića, kao i brojne druge, a u dramskoj seriji po prvi puta zaigrat će i Nives Celzijus.

Iz kreativnog pera autorice Nataše Buljan, kreativnog producenta Darija Pleića te pod redateljskom palicom Josipa Žuvana, Tanje Golić, Davida Kapaca te Zorana Margetića, nastaje priča koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, priča s visokim ulogom i tajnama iz prošlosti.

Uporište nove dramske serije Nove TV je na snažnim emocijama i dramaturškim preokretima. Protagonisti serije, Ivan Herceg koji utjelovljuje Tomu, smetlara i bivšeg odlikovanog policijskog inspektora, samohranog oca koji je odvažan, čvrst i iskren te Tara Rosandić u liku Sonje, medicinske sestre koja je navikla stavljati tuđe potrebe ispred svojih, izrazito toplog osmjeha i čistog srca, pokazat će da se za istinsku ljubav valja boriti kao i da kada sudbina uplete svoje prste, samo se čista ljubav može izdignuti iz pepela.

Ekipu predvode šarmantan Ivan Herceg u ulozi Tome, ali i mlada glumica Tara Rosandić koja tumači lik Sonje. Serija prati zamršenu ljubavnu priču glavnih likova čija ljubav dolazi na kušnju zbog Sonjinih životnih dilema.

“Mislim da se sa Sonjom svaka žena može poistovjetiti. Svi smo se barem jednom našli u takvoj situaciji”, ističe Tara. Ovo joj je prva veća uloga u seriji, no razloga za zabrinutost nema. “Imam sreću da radim s ovako zanimljivim glumačkim partnerima i da imam njihovu pomoć”, kaže glumica.

_ian5039

Na radost mnogih obožavateljica na male ekrane vraća se i popularan crnogorski glumac Momčilo Otašević. Za razliku od dosadašnjih uloga, Momčilu je ovog puta pripala uloga negativca Ranka Novaka.

“Dosta muljam i lažem, ali u svemu tome dobro plivam i dobro se snalazim”, ističe Momčilo koji ne krije oduševljenje svojom ulogom, ali ni sa svojom glumačkom partnericom Nives Celzijus. Svestrana Nives najveće je iznenađenje u glumačkoj postavi, a ovo joj je i prvi ovakav angažman. “Malo smo do sada snimali, ali vidim da je ona veliki profesionalac. Sve odlično funkcionira”, kaže nam Otašević.

61379220-cista-ljubav

No, nije samo Nives debitant u seriji. Po prvi puta u ovakvom formatu zaigrat će i mladi talentirani glumac Dado Ćosić.“U seriji igram Blaža koji je smetlar komunalni radnik po vokaciji. On je jedan zanimljiv, smotan, drag dečko koji se zaljubi u nešto stariju ženu Branku koju igra Olga Pakalović. Jako sam sretan zbog toga jer sam s njom oduvijek htio raditi s obzirom na to da mi je ona jedna od najdražih naših glumica”, kaže Ćosić.

Osim novih lica, glumačku postavu krase i svima dobro poznata imena među kojima je i glumica Sanja Vejnović. Iako su iza nje brojne uloge, ova joj je, ističe, najizazovnija. U seriji tumači Jasnu, majku glavne junakinje, koja se susreće s ozbiljnim zdravstvenim problemima.

“Ona je sjajna žena i domaćica koja brine o svojoj obitelji, no njezina obitelj s njom ima dosta problema s obzirom da boluje od demencije. To je dosta izazovno za odigrati”, kaže nam glumica i dodaje da će gledatelje očekuje mala promjena u odnosu na formate na koje su do sada navikli. “Riječ je o jednoj vrsti drame s elementima socijalne tematike koja je dosta bliska ljudima. Bavimo se problemima koji muče i naše gledatelje. Serija je jako životna”, kaže Sanja Vejnović.

 

_ian4919

Na male ekrane vraća se i Mladen Vulić, još jedno provjereno ime kad su u pitanju projekti Nove TV. “Radio sam do sada na Novoj TV u tri projekta (Larin izbor, Stella i Zora dubrovačka) i uvijek smo se trudili da idemo stepenicu više. Mislim da smo u tome i uspijevali. Truditi ćemo se tako i nastaviti”, kaže Vulić koji ne sumnja u uspjeh serije. A njezinom emitiranju na malim ekranima raduju se mnogi. Najnestrpljivije su ipak, kad se Vulića pita, dvije najvažnije osobe u njegovom životu – kćeri Nadia i Sofija.

61379003-mladen-vulic

Sudeći prema dosadašnjim serijama koje producira najgledanija televizija na tržištu, ove jeseni čeka nas još jedna atraktivna domaća serija s neodoljivom ljubavnom pričom, u produkciji Nove TV.

Piše: Mia Buva, PR Nove TV
Video: Anamaria Batur

_ian5251

Komentari