Cure bez love - Sapunice | Sapunice

Cure bez love

( 2 Broke Girls )

Cure-bez-love

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2011

PRODUKCIJA: Warner Bros

BROJ EPIZODA: 75

REDATELJ:

AUTOR: Michael Patrick King, Whitney Cummings

http://www.cbs.com/shows/2_broke_girls/

Sadržaj serije

Mnoge mlade djevojke dolaze u New York kako bi “uspjele”, a Max i Caroline samo pokušavaju zaraditi za stanarinu. U središtu zbivanja ove zabavne i urnebesne humoristične serije su dvije djevojke iz potpuno različitih sredina. Max, koja je siromašna od rođenja, i Caroline, koja se rodila bogata, ali sreća joj je okrenula leđa, dobiju konobarski posao u slikovitoj bruklinskoj zalogajnici i sklope prijateljstvo koje bi moglo uroditi uspješnom poslovnom suradnjom.

Drska, snalažljiva Max Black (Dennings) radi dva posla da spoji kraj s krajem, a jedan od tih poslova uključuje konobarenje u noćnoj smjeni u retro zalogajnici Williamsburg Diner. Otmjena Caroline Channing (Behrs) princeza je sa zakladom iz središta grada kojoj zvijezde nisu baš bile naklonjene, pa je prisiljena okušati se kao konobarica. Max je na početku doživljava kao samo još jednu u nizu nesposobnih konobarica koje će morati pokrivati, ali iznenadi se kad shvati da Caroline nema samo stila nego i soli u glavi.

No, kada Caroline otkrije da Max zna peći odlične kolačiće, shvati da bi to mogao biti unosan posao, ali prvo moraju skupiti početni kapital. Skupljaju napojnice i nastavljaju raditi u restoranu zajedno s Olegom (Kite), napadnim ruskim kuharom, i Earlom (Moriss), 75-godišnjim blagajnikom i pravim kulerom. Tu je Han Lee (Moy), novi vlasnik zalogajnice koji svima želi udovoljiti. Za ove dvije cure bez love koje žive u skupom gradu udruživanje snaga je možda baš savršeni recept za dobivanje nove prilike. Sve što trebaju je skupiti 250.000 dolara kako bi pokrenule posao.

U drugoj sezoni serije ‘Cure bez love’, snalažljiva Max i bivša bogatašica Caroline doživjet će nove zabavne avanture, kako u živopisnoj njujorškoj zalogajnici u kojoj su zaposlene, tako i izvan nje, a svakim će se korakom približavati ostvarenju svojega cilja – trebaju skupiti 250.000 dolara kako bi otvorile poduzeće s proizvodnjom kolačića. Usput će i učvrstiti svoje isprva neobično prijateljstvo, i to sve uz pomoć otkačenih prijatelja Earla (Garrett Morris), Olega (Jonathan Kite), Han Leeja (Matthew Moy) i Sophie (Jennifer Coolidge). Max i Caroline će tako posjetiti Carolinina oca u zatvoru, prijavit će se na popularni kulinarski reality show, a zaposlit će i pripravnicu, koja će im pomoći u pripremama za otvorenje njihove vlastite trgovine kolačićima. U ovim i mnogim drugim novim dogodovštinama pratit će ih i mnoge poznate ličnosti u gostujućim ulogama (primjerice, reper 2 Chainz).

Serija je, između ostalog, višestruko nominirana za prestižnu nagradu Emmy, a bila je jedna od najgledanijih humorističnih serija u SAD-u, uz čak 11 milijuna gledatelja po epizodi.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Max Black

Kat Dennings

Max Black

Kat Dennings t

Max Black radi dva posla da spoji kraj s krajem, a jedan od tih poslova uključuje konobarenje u noćnoj smjeni u retro zalogajnici Williamsburg Diner.

Caroline Channing

Beth Behrs

Caroline Channing

Beth Behrs t

Caroline Channing je princeza sa zakladom iz središta grada kojoj zvijezde baš nisu bile naklonjene pa je prisiljena okušati se kao konobarica, na što vrlo nevoljko pristaje.

Earl

Garrett Morris

Earl

Garrett Morris t

Earl je 75-godišnji opušteni blagajnik u zalogajnici u kojoj rade Max i Caroline.

Oleg

Jonathan Kite

Oleg

Jonathan Kite t

Oleg je napadni ruski kuhar u zalogajnici u kojoj rade Max i Caroline

Han Lee

Matthew Moy

Han Lee

Matthew Moy t

Han Lee je novi vlasnik zalogajnice koji svima pokušava ugoditi.