Cyber detektivi - Sapunice | Sapunice

Cyber detektivi

( Almost Human )

Cyber-detektivi

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2013

PRODUKCIJA: Fox

BROJ EPIZODA: 13

REDATELJ:

AUTOR: J. H. Wyman

http://www.fox.com/

Sadržaj serije

Detektiv John Kennex (Karl Urban) preživio je jedan od najgorih napada na policiju ikada. Nakon 17 mjeseci budi se iz kome i ne zna mnogo toga, osim da je njegov partner ubijen, da je izgubio jednu nogu te da ima sofisticiranu sintetičku protezu. Pateći od depresije, mentalne atrofije, kompulzivnog poremećaja izazvanog traumom i “psihološkim odbijanjem sintetičkog dijela tijela”, John se vraća na posao na molbu svoje dugoročne saveznice, kapetanice Sandre Maldonado (Lili Taylor). Po novim pravilima, svaki policajac mora za partnera imati robota.

Nakon početnih prepreka, tehničar Rudy Lom (Mackenzie Crook) Johnu predstavlja Doriana (Micheal Ealy), androida čija se serija više ne proizvodi zbog neočekivanih emotivnih reakcija. Iako se takve reakcije smatraju manama, upravo se zbog tih “mana” John može povezati s Dorianom. Na kraju krajeva, i John je sada djelomično stroj, a Dorian je djelomično čovjek. Upravo zbog toga njih dvojica razumiju jedan drugoga i ta ih činjenica ubrzo zbliži.

Dok se prilagođava radu s novim partnerom, John se također mora naučiti slagati i s novim kolegama, uključujući inteligentnu i pronicavu analitičarku detektivku Valerie Stahl (Minka Kelly) i nepovjerljivog detektiva Richarda Paula (Michael Irby) koji ne dočekuje Johna raširenih ruku. ‘Cyber detektivi’ slijedi Johnove i Dorianove misije dok se bore protiv zločina u futurističkom krajoliku, a oko njih se raspleću misteriji povezani s napadom na Johna, kao i mitologija ovog novog svijeta.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

John Kennex

Karl Urban

John Kennex

HU_14-Karl-Urban-Brown_0907r_fa03587a

Dorian

Michael Ealy

Dorian

HU_08-Michael-ealy-Brown_0564r_b7cbf971

Valerie Stahl

Minka Kelly

Valerie Stahl

HU_10-Minka-Kelly-Brown_0665r_64639dad

Rudy Lom

Mackenzie Crook

Rudy Lom

HU_01-Mackenzie-Crook-Brown_0176.rc_1cd87d02

Richard Paul

Michael Irby

Richard Paul

HU_01-Michael-Irby-Brown_0026r_7b7b0206

Sandra Maldonado

Lili Taylor

Sandra Maldonado

HU_11-Lili-Taylor-Brown_0731r_315f8bdf