Dalibor Petko kao 'Spajsica' poručuje: Ajmo zapaliti pozornicu - Sapunice | Sapunice

Nedjelja 19. 3. 2017.

dalibor

Dalibor Petko kao ‘Spajsica’ poručuje: Ajmo zapaliti pozornicu

Dalibora Petka, odnosno kako ga je Goran Navojec prozvao – Beast of entertainment, ove nedjelje vidjet ćemo u liku crvenokose Spajsice. Pjesmu ”Wannabe” popularnog britanskog sastava Spice Girls otpjevat će Dalibor u uskom trikou i visokim potpeticama, a za ovaj nastup trebat će mu jako mnogo energije. „Ovaj nastup iziskuje puno, puno toga. Bitna je ta energija, pokret. Ajmo zapaliti pozornicu!“ poručio je Dalibor, koji će i ovoga puta zasigurno oduševiti gledatelje.

Ani Gruici gljiva je bila blagonaklona pa ju je dopala transformacija u Ilana Kabilja s pjesmom ”Kad nema ljubavi” što je Anu naprosto oduševilo. „Obožavam stvar Kad nema ljubavi. To je ujedno i njegov najveći hit. Ova će pjesma biti samo za moju dušu.“ odlučila je.

Nakon što je žarko želio ući u žensku transformaciju, čini se kako je Daniel Bilić ipak odahnuo što se ovoga tjedna neće podvrći transformaciji u suprotni spol. „Ne moram više lijepiti određene dijelove tijela, ne moram biti u uskom trikou. Vidjet ćemo još kako će biti.“ oduševljeno će Daniel, a ove nedjelje vidjet ćemo ga u ulozi američkog repera Pitbulla.  „Uvijek sam bio loš po pitanju pamćenja, a ovdje treba ispričati tisuću i dvije riječi u milisekundi.“ priznao je Daniel koji će nastupiti s hit pjesmom I Know You Want Me”

Mia Anočić Valentić, kaže, lakše joj je pjevati u liku muških izvođača, nego li ženskih, a nakon dvije muške, čeka je i ženska transformacija. Tako će Mia utjeloviti Sanju Doležal a zapjevat će pjesmu ”E moj Saša”. Mia je otkrila kako joj se i otac i dečko zovu Saša te dodala: „Kad uđem u lift moram misliti da sam Sanja, drugačije ne ide.“

Pregršt zabave donijet će nam ove nedjelje i Mario Roth kao Danijela Martinović, Nives Celzijus kao Shakira, a bit će zanimljivo vidjeti i Bojana Jambrošića u liku Omija te Ivanu Mišerić kao grupu Kiss.

Komentari