Deseta Policijska - Sapunice | Sapunice

Deseta Policijska

ZEMLJA PROIZVODNJE: Italija

GODINA PROIZVODNJE: 2000

PRODUKCIJA: Mediaset

BROJ EPIZODA:

REDATELJ: Renato de Maria

AUTOR:

http://Televizija koja je prikazivala: RTL

Sadržaj serije

Popularna talijanska dramska serija “Deseta policijska”, gledatelje oduševljava originalnošću priče, slojevito, detaljno razrađenim odnosima među likovima, kao i osobnim borbama unutar samih protagonista te nepredvidljivošću. Svojom šarolikom tematikom – nesretne životne sudbine, obiteljske tragedije, borba protiv nepravde i kriminala, ljubavi, uzburkale strasti i odricanja, privlači gledatelje svih dobnih skupina. Kakve sve slučajeve, tajne, ljubavi i prijateljstva skriva ova policijska postaja?

Deseta policijska vodi nas u policijsku postaju u kojoj se prepliću privatni i profesionalni životi muškaraca i žena na dužnosti. Nenadani dolazak zahtjevne i čvrste glavne istražiteljice, Giovanne Scalise, iskusne u borbi protiv mafije, donosi velike promjene. Iako u koliziji s policijskom grupom zbog njihovog neiskustva, ubrzo je oduševe hrabrost, osjećaj za žrtvu i ljudske kvalitete na koje nailazi u svom timu. Svakodnevni rad s policajcima, njihova potpora i prijateljstvo snažno utječu na istražiteljicu Scalise i ona je konačno spremna zaboraviti prošlost. Ali, na žalost, to je nemoguće. Kad je u pitanju organizirani kriminal – ona je u opasnosti, ali ni sama ne zna za to. Anonimna prijetnja pokvarit će njezinu novopronađenu sreću. Oni koji je žele mrtvu ne računaju s tim da će se pri konačnom obračunu pojaviti i njezini vjerni kolege.

Scalise je sada spremna započeti posve novi život, a njezino mjesto u postaji preuzima nova inspektorica, mlada Giulia Corsi. Ova snažna žena od akcije proglašava rat svim oblicima kriminala, ali duboko u sebi skriva traume iz privatnog života, koje može podijeliti samo sa sestrom Sabinom. Grupa policajaca koji djeluju kao tim uspjet će joj barem djelomično popuniti prazninu zbog nedostatka obitelji. U svakodnevnu obranu zakona i reda upliću se i ponekad dramatične, katkad smiješne scene iz privatnog života ove dojmljive policijske ekipe.

Komentari

Glumci

Giovanna Scalise

Isabella Ferrari

Giovanna Scalise

Roberto Ardenzi

Giorgio Tirabassi

Roberto Ardenzi

Mauro Belli

Ricky Memphis

Mauro Belli

Walter Manrico

Lorenzo Flaherty

Walter Manrico

Luca Benvenuto) asasdads

Simone Corrente

Luca Benvenuto) asasdads