Dijete - Sapunice | Sapunice

Dijete

( Cocuk )

dijete

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2019

PRODUKCIJA: Star TV

BROJ EPIZODA:

REDATELJ:

AUTOR: Nazlı Sunlu Kaçan

https://www.startv.com.tr/dizi/cocuk

Sadržaj serije

Šule jako voli svog muža Alija Kemala i nasmrt se boji da će ga izgubiti zato što ne može dobiti dijete, i sa svakim novim pobačajem njezini strahovi još više rastu. Njezina svekrva gđa Asije ima prijedlog koji će riješiti Šuline strahove. Neželjeno dijete stavlja u ruke svoje snahe da joj bude sin, a njoj unuk. Ta tajna će zauvijek ostati između njih dviju.

Međutim, kad pet godina poslije Šule rodi vlastitog sina, stvari se promijene. Efe koji je nekoć ispunjavao veliku prazninu u Šulinim očima počne predstavljati višak. Ta Šulina promjena privuče i reakciju njezina muža Alija Kemala, pa se njihov odnos sve više počinje narušavati. Šule koja je svojevremeno zahvaljujući Efeu uspjela zadržati Alija Kemala sada je, opet zbog Efea, na rubu da izgubi muža. Uz pritisak koji i Asije vrši na nju, okreće se putu bez povratka. Odlučuje se riješiti Efea o kojemu se pet godina brinula i odgajala ga. Međutim, njezin se plan pokvari na način na koji nije računala kad u njihove živote uđe Efeova prava majka Akča. Akča, koja je prije mnogo godina sina predala Asije kako bi mu osigurala najbolju šansu, shvaća da Šule više ne želi Efea i stvari se zakompliciraju.

Akča neće nikamo otići dok se ne uvjeri da je dijete na sigurnom. I tako je sada za Šule najveća prijetnja Efeova rođena majka. U tom procesu će joj najveća potpora u pokušaju da se riješi Akče biti njezina svekrva Asije. Međutim za razliku od Šule, za Asije je dijete dragocjeno. Jer tajna koju nitko ne zna jest da je Efe njezin pravi unuk. S Akčinim dolaskom u njihove živote, pojavio se i Efeov otac Hasan. Hasan je Asijin nezakoniti sin.

 

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Akča

Merve Çagiran

Akča

ismail-hacioglu-hasan-i-merve-carigan-akca2-1024x740

Efeova prava majka. Sa samo 17 godina zatrudnjela je s problematičnim Hasanom koji je zlostavlja. Odluči djeteti pružiti bolji ćivot nego ga ona ima, pa ni ne znajući da je Asije Hasanova biološka majka, daje joj da posvoji dijete koje je rodila. Hasanu i svojoj majci Emine je, pak, rekla da je dijete u porođaju umrlo. Sada ima između 23 i 27 godina.

Šule

Ceyda Ates

Šule

ceyda-ates-sule-karasu1-1024x821

24 do 28 godina, Ali Cemalova supruga, Asijina snaha. Zato što nije imala djece, u dogovoru s Asije posvoji Efea, no kad rodi vlastito dijete, u dramatičnim prevratima želi se riješiti Efea. Svim se silama trudi spasiti svoj brak.

Asije

Nazan Kesal

Asije

nazan-kesal-asiye-karasu1-1024x769

50 do 55 godina, majka ima troje djece: Hasana, Alija Kemala i Murata. Hasan ima jednoga oca, a drugo dvoje djece drugoga. Svoje je prvo dijete Hasana od svih čuvala kao tajnu. No ta tajna će joj donijeti velike nevolje.

Ali Kemal

Serhat Teoman

Ali Kemal

serhat-teoman-ali-kemal-karasu5-1024x763

30 do 33 godina, Asijin sin, Šulin suprug, Efeov otac, ali zapravo mu je stric. Misli da je Efe njegovo dijete, pravi je salonski muškarac. Rano je sazreo jer je njegov otac napustio njihov dom. Iako Asija pokušava spasiti njegov brak, on se zagleda u zamamnu Šule.

Hasan

Ismail Hacioglu

Hasan

ismail-hacioglu-hasan-cetin3-1024x1072

30 do 35 godina, lopov, prevarant, sve prljavštine okupile su se kod njega. Opsesivno je zaljubljen u Akču, Efeov je pravi otac, ali misli da je Efe mrtav. On je Asijin sin kojega je ona dala u sirotište. Kad izađe iz zatvora, kreće u potragu za Akčom.

Efe

Mehmet Emin Guney

Efe

mehmet-emin-guney-efe-karasu2-1024x762

Dijete rođeno iz nasilnog susreta Hasana i Akče… Akča ga je dala na posvajanje Asije. Obiteljski je mezimac, svi titraju nad njim. No to ne vrijedi za Šule.

Murat

Kenan Acar

Murat

serhat-teoman-ali-kemar-karasu-i-kenan-acar-murat-karasu2-1024x1461

25 do 28 godina, mladi gospodin u obitelji... Asijinin najmlađi sin. Ne zna ništa o tajnama. U svakom je smislu Efeov stric.

Melek

Selda Aktuna

Melek

selda-aktuna

45 do 50 godina, zna Akčinu i Efeovu priču… Stara je zaposlenica kućanstva i Asijina prijateljica u igri. Zna sve njezine tajne iz prošlosti.

Emine

Nimet Iyigün

Emine

nimet-iyig%e2%94%9c%e2%95%9dn-emine-yilmaz2-1024x800

Akčina majka, smutljivica od kojih 50 godina, toliko loša majka da je svoju kćer Akču spremna prodati Hasanu… Jedino što u životu cijeni jest novac.