Divlja zemlja - Sapunice | Sapunice

Divlja zemlja

( En tierras salvajes )

divlja-zemlja

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2017

PRODUKCIJA: Televisa, Las Estrellas

BROJ EPIZODA: 70

REDATELJ: Fernando Nesme i José Dossetti

AUTOR: Ramón Campos i Gema R. Neira

https://www.lasestrellas.tv/telenovelas/en-tierras-salvajes/

Sadržaj serije

Isabel Montalbán, djevojka iz grada, odlazi živjeti u selo u kojem žive roditelji i dva brata Aníbala Otera, njezina muža. Pa ipak, nitko još ne zna da će dolazak mlade žene u tu kuću zauvijek promijeniti sudbinu cijele obitelji… Isabel se netom udala za Aníbala Otera, mladog poslovnog čovjeka, poduzetnog i ambicioznog, a ona je vlasnica male, ali obećavajuće tvrtke koja organizira ručkove. Život kao da se napokon osmjehnuo Isabel … samo da nema toga napornog kašlja. Njezini sad već teški dišni problemi pogoršali su se u posljednje vrijeme zbog prevelikog zagađenja zraka u gradu. Posljedice za njezino zdravlje mogu biti kobne ako ubrzo ne smisli rješenje. Sad joj treba mir i čist zrak.

Na njezino iznenađenje, Aníbal nalazi savršeno rješenje budući da njegova obitelj posjeduje uglednu kliniku u brdima. Isabel je očarana ljepotom pejzaža kojim dominiraju duboke i bujne šume, ali i mirna jezera puna svježe vode. No Isabel nije računala s time da će ondje ostati tako dugo ni da će brojni poslovi njezina muža tako često zadržavati u gradu. Isabel se mora prilagoditi novom načinu života i naučiti živjeti s novom obitelji: s don Arturom, ljubaznim i blagim čovjekom, i s donom Amparo, ljubomornom ženom koja sve kontrolira, ali istinsku nelagodu u njoj budi blizina Sergija i Daniela, njezinih šurjaka. Sergio, mlađi Aníbalov brat, staložen i razborit čovjek, liječnik u obiteljskoj bolnici, čitavo se vrijeme brine o Isabelinu zdravlju zbog čega se ona lako navikne na njegovo ugodno društvo.

S druge strane, tu je privlačan i divlji Daniel. On je slobodna duša među braćom Otero, čovjek koji svoje dane proživljava pun strasti i nekontrolirane energije. Privlačna snaga koju Daniel osjeti prema Isabel bukne u njemu čim je ugleda. Privlačna je snaga obostrana, ali zabranjena s obzirom na to da je Isabel i dalje žena njegova brata.

Neprestano daleko od muža, Isabel počinje preispitivati što zapravo osjeća prema njemu. Zna da njezino srce pripada jednomu od braće Otero, ali još joj nije baš sasvim jasno kojemu. Bolesna i sama u, za nju, novome svijetu, Isabel će u sebi potražiti spokoj koji joj je potreban da razbistri svoje misli i, što je još važnije, svoje srce.

Priča je to o trima muškarcima zaljubljenima u istu ženu … i o jednoj ženi osuđenoj da odluči koga će voljeti.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Isabel

Claudia Álvarez

Isabel

claudia-alvarez

Aníbal

Diego Olivera

Aníbal

diego-olivera

Daniel

Cristian de la Fuente

Daniel

cristian-de-la-fuente

Sergio

Horacio Pancheri

Sergio

horacio-pancheri

Arturo

cesar-evora

Amparo

daniela-romo

Alejandra

Nerea Camacho

Alejandra

nerea-camacho

Uriel

Emmanuel Palomares

Uriel

emmanuel-palomares

Carlos

Lisardo Guarinos

Carlos

lisardo-guarinos

Carolina

ninel-conde