Djevojka imena Feriha - Sapunice | Sapunice

Djevojka imena Feriha

( Adini Feriha Koydum )

Djevojka-imena-Feriha-najav

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2011

PRODUKCIJA: Show TV

BROJ EPIZODA: 92

REDATELJ: Merve Girgin

AUTOR: Melis Civelek i Sirma Yanik

http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/adini-feriha-koydum-sezon-1-bolum-1-izle/17938

Sadržaj serije

Feriha je prekrasna djevojka koja živi u luksuznoj četvrti. Njezin otac Riza je domar, a majka Zehra spremačica. Zajedno s braćom Mehmetom i Omerom Feriha živi u podrumu zgrade sanjajući o životima kakve vode stanari njezine zgrade. Oni su uspješni i bogati, imaju najnovije mobitele, automobile, odjeću te putuju svijetom. Feriha se druži s bogatom i razmaženom te psihički nestabilnom Cansu te imućnom kćerkom dizajnerice, Larom.

Iako nije iz njihovog svijeta, Feriha svojom upornošću i ustrajnošću dobije stipendiju za prestižno sveučilište koje pohađaju djeca najbogatijih turskih obitelji. Na početku godine Feriha privuče pozornost najpopularnijeg mladića i plejboja Emira te njegove ekipe – najboljeg prijatelja Koraya i razmažene Hande.

Kada susretne Emira zbog, srameći se svog podrijetla, Feriha se predstavlja kao mlada bogatašica iz ugledne obitelji. Što vrijeme dalje odmiče Feriha i Emir se sve više zaljubljuju jedno u drugo, no usporedno s tim i Ferihine laži postaju sve kompliciranije i veće. Lijepa Feriha će tako stvoriti svoju lažnu bajku u kojoj je ona princeza. No sreća neće potrajati zadugo, jer svaka laž na kraju postane otkrivena. Saznat će se prava istina tko je djevojka pod imenom Feriha.

Glavna junakinja serije je Hazal Kaya koja je gledateljima poznata kao Nihal iz serije ‘Strasti Orijenta’. Manje je poznato kako je Hazal posudila glas kćerki Tonyja Soprana u turskoj sinkronizaciji jedne od najpopularnjih serija današnjice ‘Obitelj Soprano’. Njezinu majku tumači nova sultanija Hurem iz ‘Sulejmana Veličanstvenog’ i jedna od najboljih glumica Turske Vahide Gordum. Ferihinu najveću ljubav utjelovio je najbolji model Turske 2010. godine, student fakulteta šumarstva, neodoljivi Cagatay Ulusoy. Soundtrack serije, koji potpisuju Nail Yurtsever i Cem Tuncer, osvojio je nagradu na 39. dodjeli nagrada ‘Golden Butterfly’ 2012. godine. Nail Yurtsever potpisuje glazbu iz za hit serije ‘Asi’ te ‘Kako vrijeme prolazi’, za koju je također dobio nagradu.

Komentari

Glumci

Feriha Yilmaz

Hazal Kaya

Feriha Yilmaz

Hazal Kaya ttttt

Emir Sarrafoğlu

Çağatay Ulusoy

Emir Sarrafoğlu

Cagatay Ulusoy tttttt

Riza Yilmaz

Metin Çekmez

Riza Yilmaz

Metin Cekmez ttttt

Zehra Yilmaz

Vahide Gordum

Zehra Yilmaz

Vahide Gordum tttttt

Sanem İlhanli

Deniz Uğur

Sanem İlhanli

Deniz Ugur tttttt

Hande Gezgin

Ceyda Ateş

Hande Gezgin

Ceyda Ates tttttttt

Mehmet Yilmaz

Metin Selçuk

Mehmet Yilmaz

Melih Selcuk ttttt