Djevojka sa sela: Kerimova tajna je otkrivena - Sapunice | Sapunice

Utorak 5. 6. 2018.

61510933-djevojka-sa-sela-0506

Djevojka sa sela: Kerimova tajna je otkrivena

Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije ‘Djevojka sa sela’.

Melek govori Huliji kako se promijenila otkako je otišla u Istanbul. Rano ujutro dolazi Kerim i kaže Huliji kako moraju razgovarati. Ima razumnu ponudu ako se Hulija ne odluči udati za njega. Međutim, Hulija to ne prihvaća i pogodi Kerima kamenom u glavu.

61510925-djevojka-sa-sela-0506

Kaja se ispriča Melek. Melek mu oprosti, ali traži da ode iz sela. Nilaj dolazi i vodi Melek u kolibu. Kaže joj da njezina baka više ne želi paziti dijete. Melek doznaje da će se Hulija udati za Kerima. Poživčani i izbaci Huliju iz kuće.

61510926-djevojka-sa-sela-0506

Radnja se vraća dan poslije vjenčanja. Hulija silazi s kata na doručak sa svojom novom obitelji i pravi se kao da se ništa nije dogodilo. Melek je počela živjeti s djetetom u novoj kući daleko od sela. U novinama pročita kako se njezina sestra udala.

61510927-djevojka-sa-sela-0506

Obitelj šalje Huliju u Njemačku nakon tjedan dana. Kerimov joj brat daje adresu u Njemačkoj. Vrata otvara jedna djevojka. Hulija joj govori kako je ona Kerimova supruga. Djevojka joj ne vjeruje. Nakon što vidi njihov vjenčani list, djevojka kaže Huliji kako je s Kerimom dvije godine u vezi te da je mjesec i pol dana trudna. Kerim dolazi kući te zatekne Huliju i svoju djevojku.

61510928-djevojka-sa-sela-0506

Kerim i Filiz svađaju se zbog Hulijina dolaska. Filiz odlazi iz stana, a Kerim kreće za njom. Hulija počne spremati Filizine stvari. Filiz kaže Kerimu da je dobila otkaz. Kerim joj objašnjava zašto se oženio, a nakon toga joj kaže da ide na terensko istraživanje u Keniju. To je razlog zašto Filiz ne kaže Kerimu da je trudna.

61510929-djevojka-sa-sela-0506

U trenutku kad Kerim odlazi iz stana, susretne se s Mahirom. Mahir je Filizin bivši momak koji je došao tražiti pomoć od Filiz jer je u nevolji. Filiz slaže Kerimu da je joj je Mahir bratić. Nakon što Kerim ode, Mahir kaže Filiz da mora neko vrijeme ostati kod nje.

61510930-djevojka-sa-sela-0506

Kerim odlazi kući k Huliji i vičući joj kaže kako mora otići iz njegova stana. Zazvoni telefon, zove Kerimova majka Suhejla. Nakon što razgovara s Kerimom, Hulija preuzima telefon i čim Kerim ode iz stana zatraži njegova oca Bajrama kojem slaže da je Kerim u nevolji jer ga proganja jedna djevojka.

61510931-djevojka-sa-sela-0506

Ne propustite seriju ‘Djevojka sa sela’ od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Komentari