Djevojka sa sela: Spletke dolaze na naplatu? - Sapunice | Sapunice

Utorak 10. 7. 2018.

61525854-djevojka-1007

Djevojka sa sela: Spletke dolaze na naplatu?

Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije ‘Djevojka sa sela’.

Bajram na sportskom terenu opet susretne Nurgul. I Suhejla svjedoči tom prizoru. Ljubomorna je i to mu daje do znanja. Međutim, Nurgulin je glavni cilj i dalje doći do Husejina.

61525855-djevojka-1007

Kerim ispituje Huliju. Pita je li Ajlin zvala nju i zna li nešto o tome, a Hulija kaže da ništa ne zna. Mahir i Hulija se opet nalaze, no prekida ih poziv Mahiru koji kaže kako želi glavu osobe pored njega. Oteli su Emine i traže od njega da prizna pred kamerom sva nedjela koja je Hulija napravila. Hulija kaže kako neće dopustiti da se nešto dogodi Emine i daje mu dozvolu da im kaže sve dok ne saznaju tko je iza toga.

 

61525858-djevojka-1007

Suhejla je još uvijek ljuta na Bajrama zbog situacije s Nurgul. Džerenino psihičko stanje sve je gore, sada ima izmišljenog prijatelja i ne da nikome da joj se približi. Zbog toga Husejin odluči da će se žrtvotati i praviti se da je između njega i Zejnep sve u redu. Poziva Kerima kako bi mu rekao da kupi kafić u kojem Melek radi i pokloni ga Huliji. Nakon toga se nalazi s Melek i prekida njihov odnos.

 

61525862-djevojka-1007

Hulija u međuvremenu saznaje da su za otmicu krivi Zejnep i Džem, pa Mahiru govori kako će sve srediti. Došla je do dokumenta koji je dokaz da je njezin otac primio mito i ucijeni je da je odvede do Emine inače će to staviti na Internet. Otac se razljuti na Zejnep i kaže joj kako su mu ona i njezina majka uništile život.

 

61525863-djevojka-1007

Bade je otišla na odmor kod majke na tjedan dana, no nakon tri dana se vraća uplakana jer joj je mama trudna i nije ju briga za Bade više. Arda ju poziva u podrum navečer da je utješi. Džejlan ih nalazi te Bajramu govori da su se ljubili. Kako bi ju kaznio, Bajram Bade govori kako će se morati udati za Ardu.

 

61525864-djevojka-1007

Bajram se nalazi s Nurgul i Filiz. Filiz mu govori kako je ona Mehmetova majka, a ne Hulija. Upozoravaju ga da njegova snaha nije ono što se čini. Hulija nazove Kaju nakon što odlazi sa Zejnep i kažu mu da uzme oštar nož.

 

61525865-djevojka-1007

Ne propustite seriju ‘Djevojka sa sela’ od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

Komentari