Djevojka sa sela - Sapunice | Sapunice

Djevojka sa sela

( Hayat Sarkisi )

djevojka-sa-sela

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2016

PRODUKCIJA: Kanal D

BROJ EPIZODA: 57

REDATELJ:

AUTOR:

https://www.kanald.com.tr/hayat-sarkisi

Sadržaj serije

U priči “Djevojka sa sela” Bajram i njegov jedini prijatelj iz djetinjstva Salih su rođeni u selu Išiklar u okolici Mudanje. U dobroj volji da riješe međusobni nesporazum, odluče zaručiti svoje dvoje djece Melek i Kerima u njihovoj ranoj dobi. Spletom okolnosti njihova djeca odrastaju u različitim gradovima u trenutku kada dolazi vrijeme za njihovo vjenčanje.

Iako se sa suprugom i dvoje djece nastanio u Istanbulu, proširio biznis i jako se obogatio, Bajram nije zaboravio na svoje obećanje Salihu. Na dan kad njegov sin Kerim diplomira, Bajram ga vodi u Išiklar i dolazi pred vrata Salihu koji živi s dvije kćeri, Huljom i Melek. I Salih isto drži do riječi i s Bajramom određuje datum vjenčanja njihove djece. Međutim, njihova su djeca odrastajući stvorila vlastite živote, ciljeve i ljubavi.

Mladi ljudi donose odluke među sobom o prisilnom braku i iako su zadovoljni svojim rješenjima, Hulja koja se ne slaže s njima, već je odavno počela realizirati svoje planove.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Hülya Çamoğlu Cevher

Burcu Biricik

Hülya Çamoğlu Cevher

untitled-1

Salihova mlađa kći, Bajramova snaha i Kerimova supruga. Zaljubljena je u Kerima od svoje osme godine. Buntovna je i bijesna zbog siromaštva u kojem joj je prošlo djetinjstvo. Hulja je u međuvremenu postala bogata i spremna je učiniti sve kako bi zadržala to bogatstvo. Koristi se intrigama kako bi se udala za Kerima. Međutim, taj će joj prisilni brak donijeti puno patnje. Ona je jako inteligentna, privlačna i opasna žena. Živi za Kerima. Njezina ljubav prema njemu je fatalna.

Kerim Cevher

Birkan Sokullu

Kerim Cevher

untitled-2

On je zgodni miljenik u obitelji. Jako je razmažen. Rodio se u izobilju svega. Zanima ga znanost. Na očevu prisilu odlazi u Berlin studirati rudarski inženjering, ali na kraju prve godine studija ipak se odlučuje za studij ekologije. Voli prirodu i čitanje. Usredotočen je na pisanje knjiga kako bi izgradio karijeru u znanosti. Ne zna za intimnu privrženost. S Huljom je u sporazumnom braku. Prema ženi osjeća i ljubav i bijes.

Hüseyin Cevher

Tayanç Ayaydın

Hüseyin Cevher

a6603500r-2-1024x768

Stariji sin obitelji Dževher i Kerimov brat. Pouzdan je, inteligentan, zgodan, ima razvijenu emocionalnu inteligenciju, obrazovan je poslovni čovjek koji ovladava teorijskim i praktičnim znanjem. Od mladosti se obrazuje u biznisu bez ičijih ustupaka. Odgovoran je. Privatni mu je život u drugom planu. Živi za dobrobit obitelji i tvrtke. Oženjen je sa Zejnep i otac je jednog djeteta.

Melek Çamoğlu Cevher

Ecem Özkaya

Melek Çamoğlu Cevher

a6603546rr-1024x1365

Huljina starija sestra. Preuzela je majčinsku brigu o obitelji nakon što joj se majka razboljela i umrla kad je bila mlada. Podupire Hulju u njezinim snovima, čak i kad je u drugom planu, ona je i dalje puna života. Lijepa je, osjećajna i jako sposobna žena. Ima maleni restoran na selu.

Bayram Cevher

Ahmet Mümtaz Taylan

Bayram Cevher

a6603598-1024x1365

Ima između 50-55 godina. Uspješan je i jako bogat inženjer rudarstva. Otac je Kerima i Husejina. Tipičan je i strog otac koji voli da bude po njegovu. Distanciran je prema supruzi, pridaje preveliku pozornost redu u obitelji, upravlja autoritarno s kućom i tvrtkom, bijesan je kad se pretjera, ali je sklon povući se kad se zaoštre sukobi u obitelji. Osjeća veliku privrženost prema sinovima. Lako plane, dominira svugdje gdje se pojavi, gospodari ljudima, ali istodobno je čovjek koji zna pridobiti ljubav svih.

Süheyla Cevher

Seray Gözler

Süheyla Cevher

a6603623-2-1024x1365

Ima 50 godina. Bajramova je supruga i majka Kerima i Husejina. Dolazi iz bogate obitelji u Mudanji. Jako je atraktivna i elegantna. Iako je bogata, tradicionalna je i jako poštuje muža. Iako ima poslugu, ona je radišna žena i kuha izvrsna jela. Iako se ustručava prigovarati suprugu, prema sinovima pokazuje jasan stav. Privržena je tradiciji i ima zlatno srce, no nikomu ne dopušta da otima što posjeduje.

Zejnep Namıkoğlu

Pelin Öztekin

Zejnep Namıkoğlu

33

Husejinova je žena. Udala se radi koristi koju su imali njezin otac i Bajram. Ona je kći bivšeg ministra. U Husejina se zaljubila na prvi pogled. Nije imala teškoća prilagoditi se životu u kojem dominiraju muškarci. Jako je ljubomorna na Hulju i potajno mašta da bude kao ona. Zavidna je i naporna žena koja samu sebe izjeda po svakom pitanju. Nesretna je jer još muž ne pokazuje ljubav. Ona je brbljava i jako znatiželjna žena.