Dnevnici mlade Carrie B - Sapunice | Sapunice

Dnevnici mlade Carrie B

( The Carrie Diaries )

Dnevnici-mlade-Carrie-B

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2013

PRODUKCIJA: CW

BROJ EPIZODA: 26

REDATELJ:

AUTOR: Candace Bushnell

http://www.cwtv.com

Sadržaj serije

Godina je 1984. i život šesnaestogodišnje Carrie Bradshaw sve je samo ne lagan. Nakon što joj je preminula majka, sestra Doorit (Stefania Owen) pretvorila se u pravu buntovnicu, a otac Tom (Matt Letscher) preopterećen je odgovornošću jer se odjednom sam mora brinuti za dvije tinejdžerice. Carrieni prijatelji – slatka štreberica Jill, sarkastična i samouvjerena Maggie (Katie Findlay) i osjećajni Walt (Brendan Dooling) – jedini su koji joj čine život podnošljivim, posebice kada njihova školska kolegica Donna LaDonna (Chloe Bridges) počne spletkariti protiv nje.

Međutim, dosadan život u predgrađu nije dovoljan da Carrie pomogne zaboraviti na brige. Jedino što joj donosi uzbuđenje u inače miran život jest dolazak novog, privlačnog učenika Sebastiana Kydda (Austin Butler) u njezinu srednju školu. Usprkos tome, Carrie se teško nosi s tugom nakon što je izgubila majku. Njezin otac siguran je da bi joj promjena okoline pomogla, pa joj ponudi stažiranje u pravničkoj tvrtki na Manhattanu, što Carrie odmah s radošću prihvati. Kada stigne u glamuroznu urbanu džunglu New Yorka, doživi baš onakvo uzbuđenje kakvo joj je trebalo.

U New Yorku ubrzo upozna Larissu Loughton (Freema Agyeman), modnu urednicu u kultnom časopisu Interview, a nakon što je Larissa upozna sa svijetom uzbudljivih noćnih klubova i s jedinstvenim pojedincima kakve Carrie nikad prije nije upoznala, u njoj se probudi nova znatiželja i žudnja za životom kao što je Larissin. Carrieni prijatelji i obitelj imaju važno mjesto u njezinu srcu i životu, no ubrzo započinje ljubavnu vezu s, kako je sama rekla, najvažnijim muškarcem u njezinu životu – Manhattanom.

Na početku druge sezone, ljeto je 1985. i sedamnaestogodišnja Carrie živi u centru Manhattana, te je zaposlena u kultnom časopisu Interview, a svakodnevno obilazi nove trendi klubove. Jedne sudbonosne večeri upoznaje smionu i samouvjerenu mladu ženu u dvadesetima, Samanthu Jones (Lindsey Gort), koja će postati jedna od najvažnijih osoba u Carrienu životu. Nakon što su je njezin dečko Sebastian (Austin Butler) i najbolja prijateljica Maggie (Katie Findlay) izdali nekoliko mjeseci prije, Samantha je upravo ono što Carrie trenutačno treba – uz nju će upoznati novu, uzbudljiviju stranu New Yorka. Međutim, ljeto ubrzo završi i Carrie se mora vratiti u rodni gradić u Connecticutu, gdje kreće u četvrti razred srednje škole, a ondje će se morati suočiti i s neriješenim osjećajima prema Sebastianu koji je želi ponovno osvojiti.

Carrieini prijatelji također će se suočiti s velikim izazovima tijekom ove presudne godine: Walt, koji je nedavno nekolicini prijatelja u New Yorku priznao da je gay, ima poteškoća sa sakrivanjem te tajne u Castleburyju, Mouse (Wong) je sretna sa svojim pametnim i zgodnim dečkom Westom (RJ Brown), no ne može protiv svoje natjecateljske prirode koja je često uvali u nevolju, a Maggie se potpuno udaljila od prijatelja nakon što je izdala Carrie i prisiljena je raditi honorarne posliće nakon što shvati da si inače neće moći priuštiti studiranje, što će je ponovno dovesti do autodestruktivnog ponašanja. Carriena mlađa sestra Dorrit (Stefania Owen) nastavlja vezu s Millerom (Evan Cooks), a njezin otac Tom (Matt Letscher) ozbiljno razmišlja o preseljenju u New York. Carrie će ove sezone pokušati bolje upoznati samu sebe te shvatiti prema čemu osjeća posebnu strast kako bi odabrala pravi put za sljedeći korak u životu. Uz sve njezine nedoumice, ono što je sigurno jest da je njezina ljubavna veza s Manhattanom tek počela!

Seriju je osmislila Amy B. Harris (‘Seks i grad’, ‘Tračerica’), a priča se temelji na romanima Candace Bushnell, autorici knige ‘Seks i grad’.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Carrie Bradshaw

AnnaSophia Robb

Carrie Bradshaw

Annasophia Robb ttt

Sebastian Kydd

Austin Butler

Sebastian Kydd

Austin Butler ttt

Jill Chen

Ellen Wong

Jill Chen

Ellen Wong ttt

Maggie Landers

Katie Findlay

Maggie Landers

Katie Findlay ttt

Dorrit Bradshaw

Stefania Owen

Dorrit Bradshaw

Stefania Owen ttt