Doktori za seks - Sapunice | Sapunice

Doktori za seks

( Masters od Sex )

Doktori-za-seks

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2013

PRODUKCIJA: Round Two Productions, Timberman/Beverly Productions, Sony, Showtime

BROJ EPIZODA: 36

REDATELJ:

AUTOR: Michelle Ashford

http://www.sho.com/sho/masters-of-sex/home

Sadržaj serije

Godina je 1956. i jedan od najcjenjenijih porodničara u zemlji, dr. William Masters (Michael Sheen) želi proširiti svoje revolucionarno istraživanje ljudske seksualnosti. Međutim, najprije se mora suočiti s otporom kolega na Sveučilištu Washington u St. Louisu i pronaći pomoćnika koji se neće libiti dokumentirati njegovu kontroverznu studiju.

Dok se trudi dobiti potporu sveučilišta i uz dopuštenje kolege dr. Ethana Haasa (Nicholas D’Agosto), ginekologa i porodničara na prvoj godini specijalizacije, Masters zapošljava Virginiju  Johnson (Lizzy Caplan), rastavljenu majku dvoje djece koju ambicija i slobodoumni seksualni stavovi čine idealnom partnericom za studiju. Seleći se iz bolnice u bordel i obrnuto kako bi provodili istraživanje, nose se sa svojim kompliciranim privatnim životima i svojim sve složenijim i intimnijim odnosom. Dok se Masters na svakom koraku suočava s kritikama kolega, on i Johnson provode inovativno istraživanje koje će popločati put seksualnoj revoluciji.

Dok im Mastersov kolega i mentor Scully (Beau Bridges) daje do znanja da njihov rad nikad neće biti odobren, Masters i Johnson kreću punom parom naprijed. Naime, ne obazirući se na Scullyjeva upozorenja, Masters dovodi prostitutku Betty u bolnicu gdje je on i Johnson mogu pomnije promatrati tijekom seksa. Nakon što unovači bolničke zaposlenike kao ispitanike, Masters prijeti odlaskom u drugu bolnicu ako Scully ne izloži njegov istraživački prijedlog Upravnom odboru.

Njihov dugi put u pionirskom istraživanju ljudske seksualnosti tek počinje i ne namjeravaju dopustiti tadašnjem konzervativnom društvu da ih samo tako obeshrabri.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Dr. William Masters

Michael Sheen

Dr. William Masters

Michael Sheen

Virginia Johnson

Lizzy Caplan

Virginia Johnson

Lizzy Caplan

Libby Masters

Caitlin Fitzgerald

Libby Masters

Caitlin Fitzgerald

Dr. Austin Langham

Teddy Sears

Dr. Austin Langham

Teddy Sears

Betty Dimello

Annaleigh Ashford

Betty Dimello

Annaleigh-Ashford

Barton Scully

Beau Bridges

Barton Scully

Beau Bridges