Dolina sunca - Sapunice | Sapunice

Dolina sunca

Dolina-sunca

ZEMLJA PROIZVODNJE: Hrvatska

GODINA PROIZVODNJE: 2009

PRODUKCIJA: Ring multimedija

BROJ EPIZODA: 210

REDATELJ: Nikola Ivanda i Danijel Kušan

AUTOR: Dijana Pečkaj Vuković

http://www.digitelgrupa.com/clanica-grupe/ring-multimedia

Sadržaj serije

Radnja hrvatske telenovele Dolina sunca prati ljubavne tegobe i probleme četvoro glavnih likova, stanovnika fiktivnoga gradića Jablanova. Riječka glumica Ana Vilenica u telenoveli seriji igra ulogu mlade udovice Eve Kralj koja nakon smrti supruga započinje novi život u izmišljenom Jablanovu. Iako se u slikoviti kraj zaljubila gotovo na prvi pogled, Eva će u svojoj novoj okolini doživjeti mnoga neugodna iznenađenja.

Gradonačelnica Julija, koju glumi Bojana Gregorić Vejzović, a s kojom je Eva dijelila supruga, prva će mladoj pridošlici stati na žulj. Lavina događaja, zapleta i intriga pokrenut će se između svih stanovnika izmišljenog gradića, a neki će se, kako je to sapunicama i svojstveno, naći i u ljubavnom trokutu

Nakon mnogih neuspjeha u ljubavi, njih dvije ljubavnu sreću traže u Kristijanu, kojega glumi Ivan Herceg, te Andriji, kojeg glumi Robert Kurbaša. Uz njih, u telenoveli gledat ćemo i Barbaru Nolu, Zijada Gračića, Višnju Babić, Petra Ćiritovića…

Počet će se prikazivati 21. rujna prije središnjeg Dnevnika. Trajat će do sredine srpnja 2010. godine.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Eva Kralj

Ana-Vilenica-t

Eva je mlada biokemičarka koja nakon tragične smrti supruga Vjeke odlazi u Jablanovo odjaviti njegov ured. Zaljubivši se u krajolik toga provincijskog gradića, Eva odlučuje svoj život nastaviti u Jablanovu gdje ubrzo stekne prijatelje, ali i one koji je ne žele u svom mjestu.

Juran Vitezović

Petar Ćiritović

Juran Vitezović

Petar-Ciritovic-t

Juran je jedno od troje djece obitelji Vitezović. Ne sumnjajući u njegove motive, obitelj Vitezović priprema Juranovu svadbu s Natašom koja uoči svadbe načuje uznemirujući razgovor između svog budućeg supruga i njegova kuma.

Nataša Sever-Vitezović

Marija Omaljev

Nataša Sever-Vitezović

Marija-Omaljev-t

Nataša je dobrodušna buduća supruga Jurana Vitezovića, koja se udaje za njega bez obzira na to što sumnja u njegovu ljubav i iskrene namjere. Do njezina prvog sukoba sa suprugom Juranom dolazi već prve bračne noći pošto ga odbije.

Kristijan Vitezović

Ivan Herceg

Kristijan Vitezović

Ivan-Herceg-t

Kristijan je Juranov brat. U ozbiljnoj je vezi s Irenom, no nakon što Evi spasi život, Kristijan se zaljubljuje u nju. Sumnjičava i ljubomorna Irena forsira određivanje datuma svadbe.

Julija Vitezović

Bojana-Gregoric-t

Julija je Juranova sestra i gradonačelnica Jablanova, žena sklona spletkama. Evu zna otprije i, zabrinuta zbog njezina dolaska, Julija čini sve kako bi Evu otjerala iz Jablanova. Uskoro na vidjelo izlazi njezina povezanost s Evinim pokojnim mužem.

Andrija Bukovac

Robert Kurbaša

Andrija Bukovac

Robert-Kurbasa

Andrija je crna ovca u svojoj obitelji. Nakon što je tri godine proveo u zatvoru, Andrija se vraća u Jablanovo istodobno kad i Eva te se između njih dvoje rađaju simpatije. Kad ih vidi zajedno, Julija pobjesni. Naime, Andrija i Julija imaju zajedničku prošlost.