Dolina sunca - Sapunice | Sapunice

Dolina sunca

Dolina-sunca

ZEMLJA PROIZVODNJE: Hrvatska

GODINA PROIZVODNJE: 2009

PRODUKCIJA: Ring multimedija

BROJ EPIZODA: 210

REDATELJ: Nikola Ivanda i Danijel Kušan

AUTOR: Dijana Pečkaj Vuković

http://www.digitelgrupa.com/clanica-grupe/ring-multimedia

Sadržaj serije

Radnja hrvatske telenovele Dolina sunca prati ljubavne tegobe i probleme četvoro glavnih likova, stanovnika fiktivnoga gradića Jablanova. Riječka glumica Ana Vilenica u telenoveli seriji igra ulogu mlade udovice Eve Kralj koja nakon smrti supruga započinje novi život u izmišljenom Jablanovu. Iako se u slikoviti kraj zaljubila gotovo na prvi pogled, Eva će u svojoj novoj okolini doživjeti mnoga neugodna iznenađenja.

Gradonačelnica Julija, koju glumi Bojana Gregorić Vejzović, a s kojom je Eva dijelila supruga, prva će mladoj pridošlici stati na žulj. Lavina događaja, zapleta i intriga pokrenut će se između svih stanovnika izmišljenog gradića, a neki će se, kako je to sapunicama i svojstveno, naći i u ljubavnom trokutu

Nakon mnogih neuspjeha u ljubavi, njih dvije ljubavnu sreću traže u Kristijanu, kojega glumi Ivan Herceg, te Andriji, kojeg glumi Robert Kurbaša. Uz njih, u telenoveli gledat ćemo i Barbaru Nolu, Zijada Gračića, Višnju Babić, Petra Ćiritovića…

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Eva Kralj

Ana-Vilenica-t

Eva je mlada biokemičarka koja nakon tragične smrti supruga Vjeke odlazi u Jablanovo odjaviti njegov ured. Zaljubivši se u krajolik toga provincijskog gradića, Eva odlučuje svoj život nastaviti u Jablanovu gdje ubrzo stekne prijatelje, ali i one koji je ne žele u svom mjestu.

Juran Vitezović

Petar Ćiritović

Juran Vitezović

Petar-Ciritovic-t

Juran je jedno od troje djece obitelji Vitezović. Ne sumnjajući u njegove motive, obitelj Vitezović priprema Juranovu svadbu s Natašom koja uoči svadbe načuje uznemirujući razgovor između svog budućeg supruga i njegova kuma.

Nataša Sever-Vitezović

Marija Omaljev

Nataša Sever-Vitezović

Marija-Omaljev-t

Nataša je dobrodušna buduća supruga Jurana Vitezovića, koja se udaje za njega bez obzira na to što sumnja u njegovu ljubav i iskrene namjere. Do njezina prvog sukoba sa suprugom Juranom dolazi već prve bračne noći pošto ga odbije.

Kristijan Vitezović

Ivan Herceg

Kristijan Vitezović

Ivan-Herceg-t

Kristijan je Juranov brat. U ozbiljnoj je vezi s Irenom, no nakon što Evi spasi život, Kristijan se zaljubljuje u nju. Sumnjičava i ljubomorna Irena forsira određivanje datuma svadbe.

Julija Vitezović

Bojana-Gregoric-t

Julija je Juranova sestra i gradonačelnica Jablanova, žena sklona spletkama. Evu zna otprije i, zabrinuta zbog njezina dolaska, Julija čini sve kako bi Evu otjerala iz Jablanova. Uskoro na vidjelo izlazi njezina povezanost s Evinim pokojnim mužem.

Andrija Bukovac

Robert Kurbaša

Andrija Bukovac

Robert-Kurbasa

Andrija je crna ovca u svojoj obitelji. Nakon što je tri godine proveo u zatvoru, Andrija se vraća u Jablanovo istodobno kad i Eva te se između njih dvoje rađaju simpatije. Kad ih vidi zajedno, Julija pobjesni. Naime, Andrija i Julija imaju zajedničku prošlost.