Drugo ime ljubavi: Hoće li tajna napokon biti otkrivena? - Sapunice | Sapunice

Petak 6. 12. 2019.

untitled-1

Drugo ime ljubavi: Hoće li tajna napokon biti otkrivena?

Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije ‘Drugo ime ljubavi’.

Lola otkriva Nadi što se doista dogodilo Ani Tomić. Karlo i Julija su uvjereni da će na ostavinskoj raspravi Saša dobiti imanje, ali će ga prepisati Karlu kad sazna za dugove. No, Krpane šokira jedno saznanje. Karlo proziva Luku zbog toga što nije isplatio radnicima plaće, ne znajući da je taj novac Luka dao Goranu za Tamarine kompromitirajuće fotografije. Ipak, Tamara staje na Lukinu stranu i laže da joj je Luka dao novac za liječenje oca. Jelena je u čudu jer ju Karmela uvjerava da je odlučila pružiti Ivanu drugu šansu. Komentira to s Brunom i odlučuje pričati s Rokom i reći mu da je u vezi s Brunom.

untitled-2

Mamurnom Igoru teško pada što mora slušati Jelenu i Brunu kako pričaju o Roku. Po dolasku u gostinjsku kuću, posvađa se s bratom, saznavši da je on uzeo novac od Luke. Braća se posvađaju i prekriže jedan drugog. Igor od Crnog traži da mu nabavi falsificiranu putovnicu na ime Igor Ramljak.

untitled-3

Novu dramsku seriju ‘Drugo ime ljubavi’ ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Komentari