Drugo ime ljubavi: Saša gubi kontrolu! - Sapunice | Sapunice

Ponedjeljak 25. 11. 2019.

61793660-drugo-ime-ljubavi-2511

Drugo ime ljubavi: Saša gubi kontrolu!

Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije ‘Drugo ime ljubavi’.

Saša konfrontira Antu i fizički ga napada. Luka uz pomoć Gorana odvaja Sašu i odvlači ga od Ante. Ante u gostioni od sebe pravi žrtvu uz Milanovu pomoć. Luka shvati što se Maji dogodilo, premda mu to Saša ne izgovara. Saša i Luka su u strahu za Maju koja je nestala. Bruno nastavlja potragu za Mirom i nalazi ga u franjevačkom samostanu. Saznaje da je Miro ostavio Filipu pismo u kojem mu ostavlja gostionicu.

untitled-5

Ivan opet ostaje sam s Petrom i frustriran je dok mu neuspješno pomaže oko školskog projekta. Jelena je još uvijek pod dojmom susreta s Brunom. Na zajedničkom ručku s Jelenom i Karmelom, Loli teško pada Karmelin i Jelenin razgovor o djeci te naglo odlazi.

untitled-6

Jelena povjerava Karmeli da je brine njen odnos s Lolom. Karmela pokušava izgladiti situaciju među Lolom i Jelenom te ohrabruje Jelenu da nastavi romantični odnos s Brunom. Jelena zove Brunu na večeru, a Roka planira ostaviti na čuvanju kod Lole.

untitled-7

Karmela je ljuta kad shvati da je Ivan ostavio Petra samog, ali nalazi utjehu u svom sinu. Ksenija odluči naučiti Juliju lekciju i ostavlja je samu da vodi kućanstvo. Igor otima Nadu i vodi je u gostinjsku kuću. Lola se vraća s posla i zatiče vezanu Nadu.

Novu dramsku seriju ‘Drugo ime ljubavi’ ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Komentari