Drugo ime ljubavi: Spreman je na sve! - Sapunice | Sapunice

Ponedjeljak 2. 12. 2019.

61797088-drugo-ime-ljubavi-0212

Drugo ime ljubavi: Spreman je na sve!

Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije ‘Drugo ime ljubavi’.

Lola shvaća da joj Igor radi iza leđa i šuruje s Lukom, koji je od Igora dobio Tamarine eskort fotke, a Igor zauzvrat Lukin auto. Lola shvati da Igora toliko izjeda ljubomora u vezi Saše da ga je spreman ubiti. Lola stane pred njega i uperi pištolj u sebe. Marko Ramljak doživljava srčani arest, spašavaju ga u zadnji tren. U bolnici, Tamara, iz ljubomore isprovocira Brunu vezano uz Jelenu, ali na kraju ipak pred njom ne oda da su oni imali avanturu.

untitled-4

Marko se prisjeća mladosti i vremena kad je Tamara skrbila o obitelji i Jeleni, što otkriva drugu stranu Tamare, ali i razlog zbog čega je danas takva. Roko je ljut, jer je njegova majka s Brunom te se boji da mu Bruno više neće biti prijatelj.

untitled-5

Filip mora u nabavku pića pa ostavlja gostionu Milanu na čuvanje. Saša ignorira Maju, jako povrijeđen njenom laži, dok je Karlo pak zabrinut što je Saša zainteresiran za svoju zemlju i nasljedstvo te što Lolu vodi u obilazak zemlje. S druge strane, Julija vodi Nadu u lov te joj kroz metaforu lova daje do znanja svoje viđenje kako obitelj funkcionira i što je spremna učiniti da je zaštiti.

Novu dramsku seriju ‘Drugo ime ljubavi’ ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Komentari