Dugo očekivano vjenčanje Buraka Özçivita i Fahriye Evcen - Sapunice | Sapunice

Subota 24. 6. 2017.

Ask-Sana-Benzer-424

Dugo očekivano vjenčanje Buraka Özçivita i Fahriye Evcen

Njihova ljubav započela je na snimanju serije Çalıkuşu, a na snimanju filma ‘Aşk Sana Benzer’ bilo je jasno da je prelijepa Fahriye osvojila jednog od najljepših muškaraca ovih prostora.

Burak Ozivit proslavio se ulogom Bali-bega u najgledanijoj turskoj seriji svih vremena ‘Sulejman Veličanstveni’. Karijeru je, iz posve očitih razloga, započeo kao model ali upravo ga je uloga brkatog Bali-bega učinila svjetskom mega-zvijezdom te predvodnikom trenda nošenja brkova. A ostalo je povijest…

Nikad zaljubljeniji turski model, glumac i producent Burak Özçivit i lijepa glumica Fahriye Evcen odučili su krenuti u zajednički život u ljeto 2015.g. Kada je Fahriye uselila u Burakovu kuću. Vjenčanje je prema pisanju turskih medija bilo planirano za 2015.g. no zbog stalnih glumačkih obveza, uz seriju snima i dva filma vjenčanje je odgađano. Sada je i službeno potvrđeno, Burak i Fahriye reći će sudbonosno da, uz neviđeni interes javnosti 29. lipnja 2017. godine u Istanbulu, na obali Bospora.

burak-ozcivit-i-fahriye-evcen

Podsjetimo, Burak i Fahriye u početku su bili dobri prijatelji, a navodno je ljubav planula prilikom promocije serije Çalıkuşu u Francuskom Cannesu u listopadu 2013., kada je Burak još uvijek bio u vezi sa Ceylan Çapa. Osim u seriji Çalıkuşu suradnja između Buraka i Fahriye nastavljena je i u filmu ‘Aşk Sana Benzer’, prvom filmu Buraka Özçivita i njegove produkcijske tvrtke BRK’S Producion.

“Ask Sana Benzer” donosi ljubavnu priču u pitoresknoj atmosferi Egejskog područja. Ali živi u ribarskom mjestu. Njegov život je ispunjen svakodnevnom borbom za očuvanje obiteljskog restorana. Jednog dana, prekrasna djevojka Deniz dolazi u grad. Nitko ne zna odakle je došla i koje su joj namjere. Ubrzo se ona i Ali zaljubljuju, no Deniz sustižu događaji iz prošlosti, koji prijete njihovoj sreći. Velika ljubav i kemija između Buraka i Fahriye u privatnom životu vidi se i kroz glavne uloge koje su ostvarili.

Pogledajte teaser filma čija je premijera bila 23. siječnja u turskim kinima.

Komentari