Elena - Sapunice | Sapunice

Elena

( Fantasma de Elena )

Elena-najava-1.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

GODINA PROIZVODNJE: 2010

PRODUKCIJA: Telemundo

BROJ EPIZODA: 130

REDATELJ: Nicolás Di Blasi

AUTOR: Humberto Kico Olivieri

http://msnlatino.telemundo.com/novelas/El_Fantasma_de_Elena/

Sadržaj serije

Od kreatora, majstora intrige Humberta Kica Olivierija, iz čije su radionice izašle vrhunske akcijske telenovele: ‘Zorro’, ‘Oluja’ i ‘Drugo lice’, dolazi intrigantna priča Elena koja je pronašla inspiraciju u filmovima velikog Alfreda Hitchcocka. Set ove telenovele smješten je u Miamiju, a protagonistica priče je zanosna Elizabeth Gutierrez, supruga globalno popularnog glumca ovog televizijskog žanra, Williama Levyja.

‘El fantasma de Elena’, telenovela nastala iz produkcije Telemunda, donosi priču o Eleni, prelijepoj djevojci koja zajedno sa svojim ocem Tomasom vodi malen hotel na obali Key Westa. Zaljubivši se u bogatog poslovnog čovjeka Eduarda, Elena ostvaruje svoj životni san i udaje se za svoju pravu ljubav. No kada se preseli kod suprugove obitelji počinju je proganjati duhovi prošlosti njezine nove obitelji. Elena, naime, sazna kako je njen suprug imao ženu koja je poginula na dan njihova vjenčanja i zvala se jednako kao i ona. Sablažnjena tom činjenicom, Elena počinje otkrivati tajne koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim,

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Elena Lafe

Elizabeth-Gutierrez-t

Strastvena i snažna žena koja je živjela sa svojim ocem te vodila hotel na obali Key Westa. Nakon kratkog susreta s Eduardom Elena se beskrajno zaljubi te se odluči udati za njega. Međutim kada dođe na njegovo imanje, shvati kako tamo vladaju intrige i tajne. Daniela, blizanka Eduardove pokojne žene Elene učinit će sve da uništi Elenin život. Da bi stvari bile još strašnije, Elena shvati da se Eduardova pokojna žena zvala isto kao i ona.

Eduardo Giron

Segundo Cernadas

Eduardo Giron

Segundo-Cernadas-t

Privlačan muškarac koji je posvećen svom poslu. Obožava konje, a pripada krugu bogatih ljudi. Kada se odluči udati za svoju prvu ženu, Eduardo doživi tragediju. Naime, ona se odluči ubiti na dan njihova vjenčanja. Nakon što upozna Elenu, Eduardo vidi novu priliku za sreću.

Elena Calcano / Daniela

Ana Layevska

Elena Calcano / Daniela

Ana-Layevska-tt

Zla blizanka koja je oduvijek htjela sve što ima njezina sestra. Nakon samoubojstva svoje blizanke, Daniela postaje agresivna i depresivna osoba. Iako je završila u sanatoriju, Daniela iz njega uspijeva pobjeći kako bi napakostila novopečenoj Eduardovoj sestri. Njena sestra je bila obrazovana mlada žena koja je na dan svog vjenčanja zbog sestrina flerta s Eduardom na konju otrčala u smrt.

Montecristo Palacios

Fabian Rios

Montecristo Palacios

Fabian-Rios-t

Eduardov polubrat je markatan, ali mračan lik ove bogate obitelji. Oduvijek smatra kako ga nitko od njih ne razumije. Ženskar Montecristo zlostavlja one koji su slabiji od njega, a jedini idol mu je njegov mračni guru. Montecristo će postati opsjednut prelijepom Elenom, novopečenom Eudardovom ženom