Emperatriz - Sapunice | Sapunice

Emperatriz

( Emperatriz )

Emperatriz_najava_001.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2011

PRODUKCIJA: TV Azteca

BROJ EPIZODA: 151

REDATELJ: Alberto Santini Lara

AUTOR: José Ignacio Cabrujas

http://www.tvazteca.com/emperatriz/

Sadržaj serije

Emperatriz je nova telenovela u produkciji najveće meksičke tvornice televizijske zabave, TV Azteca, s popularnom glumicom hrvatskog podrijetla, Gabrijelom Spanic, dolazi na ekrane RTL Televizije od sljedećeg ponedjeljka, 10. listopada!

Daleko od svog doma, u sunčanom Los Angelesu, usamljena Emperatriz Jurado (Grabriela Spanic) u očaju traži čovjeka svog života, Armandu Mendozu (Omar Fiero), kako bi ga zamolila da joj pomogne u bezizlaznoj situaciji u kojoj se iznenada našla. Prijeti joj deportacija iz Sjedinjenih Američkih Država, a k tome je još i trudna s drugim djetetom. Nakon što Armando brutalno odbije njezn poziv za pomoć, Emperatriz se suoči s istinom. Armando se s godinama promijenio, a njenu je ljubav počeo ismijavati i vrijeđati…

Prije mnogo godina, prekrasna, strastvena Eperatriz se zaljubila u Armanda zbog kojeg je trudna završila iza zatvorskih rešetaka u Meksiku. Tijekom služenja zatvorske kazne, Emperatriz je rodila njihovu kćer Eshter, uvjerena da će jednoga dana njih troje biti prava obitelj. Međutim, okrutni lažljivac Armando oteo joj je kćer odmah nakon poroda i uvjerio je da napusti zemlju ukoliko ne želi ponovno završiti u zatvoru. Tijekom svih godina, Armando se oženio lijepom Almom Rosom (Mar Carrera) s kojom je dobio još dvije kćeri, Elisu (Marimar Vega) i Elenu (Miriam Higareda), a Emperatriz je odlučila ostvariti svoju želju da se vrati u Meksiko, uništi Armanda i pronađe kćer, sve to uz pomoć inteligentnog biznismena Manuela (Rafael Sanchez Navarro) u kojeg se odmah zaljubila.

Vrativši se u Meksiko, Emperatriz dozna da je Armando bio glavni i odgovorni čovjek zbog kojeg je bila u zatvoru. Nakon što se susretne oči u oči s obitelji Mendoza i predoči im sve dokaze, Armando si odluči oduzeti život, a Alma Rosa doživi smrtonosni infarkt zbog svađe s Emperatriz. Ne znajući koja je točno njezina kćer, Emperatriz otme Elisu i pobjegne, a Justo Del Real (Sergio de Bustamante), otac Alme Rose, u bijesu se zakune na osvetu pa, kako bi napakostio Emperatriz, napravi Esherin lažni grob pomoću kojeg je uvjeri da je preminula, a unuku zapravo pošalje u Švicarsku. U međuvremenu, Emperatriz se zaljubljuje u atraktivnog udovca Alejandra Miranda (Bernie Paz), u kojeg je još u mladosti bila zaljubljena i njezina prava kći Esther. Osim što će se majka i kći boriti za ljubav istog muškarca, Emperatriz će uz pomoć svoje majke doznati davno zaboravljenu tajno o identitetu svojeg oca.

„Emperatriz“ je remake istoimene venecuelanske telenovele iz 1990. godine koja govori o besmrtnoj ljubavi, strasti, gnusnim zločinima i strahovitoj osveti jedne lijepe žene koju je pohlepa zaslijepila do te mjere da pod svaku cijenu želi uništiti život svoje bivše ljubavi. Protogonisti serije, Gabriela Spanic i Bernie Paz, bez prigovora su prihvatili ponuđene uloge Emperatriz i Alejandra, radujući se još jednom zajedničkom projektu nakon 2006.g. kada su glumili u telenoveli „Zemlja strasti“. Dapače, Gabriela Spanic je oduvijek željela glumiti ovaj lik jer je veliki obožavatelj originalne verzije koja je bila veliki televizijski hit u njenoj rodnoj Venecueli. Osim Gabrijele, ovom telenovelom na male ekrane vratile su se i glumice Daniela Germendia,  Mercedes Pascual i Marcela Pezet, a u nekim scenama pojavljuje se i Gabrielina sestra blizanka Daniela Spanic.

Izdaja joj je uništila sve snove pa sada zaslijepljena pohlepom dolazi po osvetu! Svaka nova epizoda  telenovele „Emperatriz“ otkriva nove dijelove davno zaboravljene tajne, a kako će one utjecati na ostale članove obitelji Mendoza, gledatelji će moći doznati već od ponedjeljka, 10. listopada u 9.30 sati, samo na RTL Televiziji.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Emperatriz Jurado

Gabriela Spanic

Emperatriz Jurado

gaby-spanic-tt

Emperatriz je senzualna i strastvena i vrlo lijepa žena. Jake je osobnosti, šarmantna i zavodljiva. Pomoću novca i materijalnih vrijednosti želi potaknuti divljenje okoline i prikazati se superiornom i nedostižnom. Izdaja joj je uništila sve snove i zaslijepljena pohlepom i osvetom, manipulira ljudima kako bi postigla svoje ciljeve.

Alejandro Miranda

Bernie Paz

Alejandro Miranda

Bernie_Paz_t

Alejandro je zgodan udovac. briljantan je ekonomist koji zna što želi u životu. Uporan je, odgovoran, pošten i vrlo inteligentan. Iako je izvana izgleda veseo, i vedar iznutra ga izjeda duboka bol i osjećaj krivnje koju nosi u sebi zbog tragične smrti voljene žene Margarite. Iako je uvjeren da se nikada neće zaljubiti, to se promijeni kad upozna Emperatriz koja u njemu pokreće strastvene osjećaje.

Justo Del Real

Sergio de Bustamante

Justo Del Real

sergio-bustamante-t

Justo je radoholičar, vlasnik industrijskog carstva i glava obitelji Del Real. Energičan je i autoritativan, i ne dopušta da ga se osporava. Otac je Alma Rose i Margarite. Nakon što je Margarita (koja je bila udana za Alejandra), umire u tragičnoj nesreći Justo je devastiran od boli i svu svoje ljubavi i pažnje daje Alma Rosi. Kad i ona umre nakon svađe sa Emperatriz, zaklinje se na osvetu

Armando Mendoza

Omar Fierro

Armando Mendoza

Omar-Fierro-t.jpg

Armando je bivši Emperatrizin patner i s njom ima kći Eshter. Oženjen je za Almu Rosu s kojom ima još dvije kćeri Elisu i Elenu. Armando je vrlo privlačan, zavodljiv i ambiciozan muškarac. Vješt je manipulator, i ne ustručava se od ničega kako bi postigao svoje interese. Zanimaju ga novac i društveni položaj, i spreman je učiniti sve što je potrebno kako bi se ih domogao, pa čak i prevaru i unesrećivanje drugih.

Manuel Leon

Rafael Sanchez Navarro

Manuel Leon

Rafael-Sanchez-Navarro-t.jpg

Manuel je atraktivan, inteligentan, kulturan i elegantan čovjek. On je snažna ličnost, pun je samopouzdanja, ambiciozan i odiše uspjehom. Vrlo je zanimljiv čovjek, čije lice odražava ispunjen i zanimljiv život, pun tajni i avantura.

Esther Mendoza

Adriana Louvier

Esther Mendoza

Adriana-Louvier-t.jpg

Esther je Emperatrizina i Armandova kći. Ona je lijepa i senzualna djevojka, snažnog i odlučnog karaktera. Od djetinjstva je zaljubljena u Alejandra. Nakon smrti roditelja, djed Justo je šalje na školovanje u švicarsku, gdje ona osjeća duboku bol zbog odvojenosti od sestara i Alejandra, te zbog toga i zamrzi Emperatriz.

Elisa Mendoza

Marimar Vega

Elisa Mendoza

marymar-vega-t

Elisa je Alma Rosina i Armandova kći i Estherina polusestra. Nakon smrti roditelja, Emperatriz ju je otela misleći da je njezina kći. Elena je lijepa djevojka, dobroćudna i snažnog karaktera. Kad shvati da je za smrt njezinih roditelja kriva Emperatriz, odlučuje joj se osvetiti.

Elena Mendoza

Miriam Higareda

Elena Mendoza

Miriam-Higareda-t.jpg

Elena je najmlađa kći Armanda i Alme Rose, sestra Lisa i Esther. Ona je vesela i odlučna mlada djevojka. Vrlo je atraktivna i umjetnički nadarena. Nakon smrti roditelja, ostaje živjeti sa djedom, koji kako bi je zaštitio, sprečava svaki njezin kontakt sa sestrama.