Esmeralda - Sapunice | Sapunice

Esmeralda

( Esmeralda )

Esmeralda_najava_001.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 1997

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 137

REDATELJ: Martha Luna

AUTOR: Delia Fiallo

http://  Televizija koja prikazuje:

Sadržaj serije

Esmeralda je priča o dvije bebe rođene jedne kišne noći i svaka od njih čeka zagrljaj svoje voljene obitelji. No opsesija muškim nasljednikom i igra sudbine promijenit će im živote. Dječak rođen u trošnoj kolibi otvorit će oči u raskošnoj vili, a djevojčica rođena u svilenoj kolijevci svoje prve korake napravit će među zidovima siromaštva.

Cijena za šutnju o ovoj okrutnoj tajni je nekoliko vrijednih smaragda i djevojčica nazvana po njima – Esmeralda. Rođena je slijepa, ali njezina dobrota daje joj dovoljno svjetla za sretan život. Godinama kasnije Esmeralda i Jose Armando će se sresti i zaljubiti. No nakon upoznavanja, stižu i tajne prošlosti …

Naslovnu pjesmu ‘Esmeralda’ skladao je Javier Rodriguez.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Esmeralda

Leticia_Calderon_t

Prelijepa, nevina djevojka rođena je slijepa i pogrešno proglašena mrtvorođenčem. Na selu će je odgojiti babica Dominga i dopustiti joj da bude slobodna i nesputana poput bića iz prirode. Esmeralda je zapravo biološka kći imućnih Penarrealovih, a zaljubit će se u Jose Armanda kojeg su oni odgojili i kojemu će roditi dijete.

Jose Armando

Fernando Colunga

Jose Armando

Fernando_Colunga_t

Snažan i atraktivan mladić kojeg je rodila siromašna seljanka i umrla pri porodu. Odgojila ga je obitelj Penarreal kao svog zakonitog sina. Kada ugleda Esmeraldu potpuno će ga opčiniti njezina egzotična ljepota.

Don Rodolfo Penarreal

Enrique Lizalde

Don Rodolfo Penarreal

Enrique_Lizalde_t

Bogati i ponosni zemljoposjednik. Opsjednut je muškim djetetom koje će naslijediti njegovo bogatstvo i nastaviti krvnu lozu. Prevaren je da je Jose Armando njegov sin i u laži će živjeti dok se u njegovom životu ne pojavi Esmeralda.

Fatima

Laura_Zapata_t

Rodolfova otmjena i nesebična žena i Esmeraldina biološka majka. Jose Armanda odgojila je kao svog pravog sina.