Eva Luna - Sapunice | Sapunice

Eva Luna

( Eva Luna )

Eva_Luna_najava.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

GODINA PROIZVODNJE: 2010

PRODUKCIJA: Univision

BROJ EPIZODA: 114

REDATELJ: Adriana Barraza

AUTOR: Leonardo Padron

http://novelasyseries.univision.com/eva-luna/

Sadržaj serije

Eva Luna je telenovela o fatalnoj ženi koja se našla u središtu mržnje, izdaje, osvete i strasti.

Daniel i njegov najbolji prijatelj Leonardo susreću na sajmu prekrasnu Evu koja tamo radi kako bi pomogla svojoj siromašnoj obitelji. Sljedeći dan njezinog oca pregazi nepoznati vozač i ubije ga. Užasnuta Eva zaklinje se na očevu grobu da će ga osvetiti. Očaran Evinom ljepotom Leonardo joj ponudi posao, skrb o njegovom bolesnom ocu don Juliju Arisemendi u njihovom domu. Prelijepa Eva dolaskom na imanje Arisemendija postaje objekt želja Leonarda, ali i Daniela, zaručnika Leove sestre Victorije. Daniel je uvjeren kako Leonardo neće spletkama osvojiti fatalnu Evu. Uskoro Eva i Daniel počinju osjećati veliku privlačnost.

Ljubomoran Leonardo odluči zauvijek rastaviti Evu i Danielu te slaže kako je Daniel vozač koji je pregazio Evinog oca. No zapravo istina je totalno drukčija, zato što je za smrt Evinog oca kriv upravo Leonardo. Eva podlegne Leovim manipulacijama te prema Danielu počinje osjećati odbojnost, no istovremeno osjeća i nevjerojatnu strast. Uskoro se Evina sudbina mijenja te odlazi s imanja i postaje model pod imenom Luna. Njezin alter ego sada želi osvetiti smrt svog oca, ali i sve nedaće koje joj je priuštila zla obitelj Arisemendi.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Eva Luna Gonzalez

Blanca Soto

Eva Luna Gonzalez

Blanca_Soto_t

Prelijepu i fatalnu Evu krase veliko srce i dobrota. No uskoro Eva će osjetiti gorak okus sudbine kada joj se u život upletu mržnja i zavist. Na prvi pogled se zaljubi u Daniela, no zbog raznih čimbenika Eva je odlučna da mu ne podari svoje srce.

Daniel Villanueva

Guy Ecker

Daniel Villanueva

Guy_Ecker_t

Šarmantan i strastven Daniel uspješan je čovjek i otac. Zaručen je za Viktoriju, no kada se susretne s Evom ostane očaran njenom fatalnom ljepotom.

Leonardo Arismendi

Julian Gil

Leonardo Arismendi

Julian_Gil_t

Prepreden i lukav manipulator. Izrazito privlačne vještine Leonardo je opsjednut lijepom Evom. U stanju je učiniti sve kako bi ispunio svoju ambiciju.

Victoria Arismendi

Vanessa Villela

Victoria Arismendi

Vanessa_Villela_t

Leonardova sestra i Danielova zaručnica. Oduvijek želi moći i bogatstvo. Nije navikla da gubi u životu. Kada joj Daniela otme lijepa Eva, Viktorija se zaklinje na osvetu.