Face - Sapunice | Sapunice

Face

( Suits )

Face

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2011

PRODUKCIJA: USA Network

BROJ EPIZODA: 54

REDATELJ:

AUTOR: Aaron Korsh

http://www.usanetwork.com/suits

Sadržaj serije

Serija Face, ili u originalu Suits, počela se emitirati 2011. godine. Vrlo brzo je stekla status nezaobilazne večernje zabave u američkim kućanstvima, a njena se popularnost ubrzo počela širiti.

Michael “Mike” Ross (Patrick J. Adams) dobio je pozamašnu školarinu za studij prava na Harvardu, no ubrzo biva izbačen s fakulteta jer je prodavao odgovore za testove iz matematike koristeći se svojim sjajnim talentom – fotografskim pamćenjem. Kako više nigdje ne može studirati pravo, Mike postaje dostavljač na biciklu. Prijatelj ga nagovara da u jednoj dostavi prošverca marihuanu, no na putu do mjesta sastanka Mike shvaća da će upasti u policijsku zasjedu. U posljednji tren skreće i naleti na intervju za posao u elitnoj njujorškoj pravnoj tvrtki „Pearson Hardman“ u kojoj radi Harvey Specter (Gabriel Macht). Harvey je nedavno postao stariji partner i među odvjetnicima s Harvarda mora pronaći svog novog, mladog partnera. Iako zapravo nikada nije studirao, a kamoli završio pravo, Mike ga uz pomoć svog odličnog pamćenja uvjeri kako je on najbolji kandidat i dobiva posao.

Harvey Specter je tipičan korporativni odvjetnik, jedan od trojice najboljih studenata svoje generacije na Harvardu i jedan od najboljih odvjetnika u New Yorku. Sebičan i neobazrivi mentor, emocionalno hladan prema klijentima i spreman na sve zbog pobjede. Simpatični, suosjećajni i pomalo naivni Michael Ross se u početku ne uklapa u korporativnu igru moći, no ubrzo se stvari počinju mijenjati. Tajnu njegova zaleđa u početku zna samo Harveyeva tajnica i prijateljica Donna Paulsen, a među prvima će ga ugroziti Louis Litt, mlađi partner, Harveyev najveći rival i Mikeov supervizor. Uz probleme na poslu Mike se konstantno suočava i s onima u privatnom životu. Razvije emotivnu vezu s bivšom djevojkom svog prijatelja Trevora, koji mu se odluči osvetiti na najgori mogući način – Mikeovim će šefovima otkriti njegovu tajnu!

Serija je premijerno emitirana u SAD-u, a emitirala se, između ostalih zemalja, i u Australiji, Kanadi i Velikoj Britaniji, a od ove jeseni možete je pratiti i u programu RTL Televizije! Svake subote na RTL2 vas točno u 21 sat čeka dupla porcija „Faca“!

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Harvey Reginald Specter

Gabriel Macht

Harvey Reginald Specter

Gabriel-Macht

Michael James "Mike" Ross

Patrick J.Adams

Michael James "Mike" Ross

Patrick-J

Rachel Elizabeth Zane

Meghan Markle

Rachel Elizabeth Zane

Meghan-Markle

Louis Marlowe Litt

Rick Hoffman

Louis Marlowe Litt

Rick-Hoffman

Donna Roberta Paulsen

Sarah Rafferty

Donna Roberta Paulsen

Sarah-Rafferty

Jessica Lourdes Pearson

Gina Torres

Jessica Lourdes Pearson

Gina-Torres