Fazilet i njezine kćeri - Sapunice | Sapunice

Fazilet i njezine kćeri

( Fazilet Hanim ve Kizlari )

fazilet-i-njezine-kceri-1

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2017

PRODUKCIJA: Star TV

BROJ EPIZODA: 50

REDATELJ: Murat Saraçoglu i Gökçen Usta

AUTOR:

https://www.startv.com.tr/dizi/fazilet-hanim-ve-kizlari/

Sadržaj serije

Gospođa Fazilet (Nazan Kesal) cijeloga je života sanjala o bogatstvu, no nikada nije bila uspješna i živi u siromašnoj četvrti. Nakon muževe smrti postaje glava obitelji i živi sa svojim dvjema kćerima, Hazan (Deniz Bajsal) i Edže (Afra Saračoglu). Gospođa Fazilet teško je othranila svoje kćeri, no nikada nije odustala od svoje strastvene želje za boljim životom.

Počinje iskorištavati svoju mlađu kćer Edže i želi od nje stvoriti glumicu ili fotomodel. U želji da ostvari taj cilj zanemaruje kćerino obrazovanje i vodi je s jedne audicije na drugu. Hazan ne odobrava majčin stav i krije svoju ljepotu. Nosi mušku odjeću i radi u teretani kao trenerica. Krivi majku za očevu smrt i od tog trenutka nikada se nije uspjela složiti s njom. Hazan misli da je majka ne voli jer se nakon poroda morala oprostiti od svojih snova. Zbog toga Hazan prema njoj postaje tvrdoglava, agresivna i oštra. Postaje najveća zapreka na putu prema Faziletinim snovima i napada majku jer iskorištava njezinu mlađu sestru. Životi gospođe Fazilet i njezinih kćeri drastično se promijene kad se susretnu s bogatom i prestižnom obitelji Egemen.

Hazim Egemen (Mahir Gunširak) i Sevinč Egemen žive u bogatstvu i sreći u velikoj vili na obali Bospora. Imaju tri sina i jednu kćer: Gokhana, Jagiza, Sinana i Selin. Gokhan (Tolga Guleč) je najstariji sin obitelji i oženjen je s Jasemin (Hazal Turesan). Jagiz (Čaglar Ertugrul) je omiljeni sin jer je vrlo uspješan, ima razumijevanja, pouzdan je i zreo. Radi u obiteljskoj tvrtci kao desna ruka ocu. Sinan (Alp Navruz) je najmlađi sin u obitelji, ženskar je i probisvijet. Iako je zaručen, nastavlja se viđati s drugim ženama. Jednoga dana Sinanova afera izađe u novinama, no on ne pokazuje ni najmanje kajanja. Nakon toga mu brat Jagiz daje zadatak: Sinan će voditi kozmetičku kampanju u obiteljskom poslu i odabrati najljepše lice za njihove proizvode. Za tu kampanju Sinan organizira audiciju i trudi se dati sve od sebe da ne razočara brata i oca.

Životi obitelji Egemen i gospođe Fazilet i njezinih kćeri susretnu se iz čiste slučajnosti. Edže prođe na prvoj audiciji za kozmetičku kampanju i postane jedna od finalistica. Međutim, u drugom krugu propusti priliku jer zakasni na audiciju. Gospođa Fazilet uplete se i natjera Sinana da njezinoj kćeri da još jednu šansu. Iznerviran tim ponašanjem, Sinan popusti i pozove Edže u hotel na snimanje u 10 sati navečer.

Hoće li Fazilet na kraju ostvariti svoje snove o bogatstvu? Kako će se život obitelji Egemen promijeniti nakon dolaska Fazilet i njezinih kćeri? Hoće li Fazilet otkriti činjenicu o svojoj prošlosti i početi živjeti sretno s Hazan?

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Fazilet Çamkıran

Nazan Kesal

Fazilet Çamkıran

dsc01107

Udovica koja živi u neimaštini s dvjema kćerima kojima je i majka i otac te velikim snovima koji ne stanu u kućicu u srcu predgrađa.

Hazan Çamkıran

Deniz Baysal

Hazan Çamkıran

f_1020

Najstarija Faziletina kći koja, u inat majci, njeguje strog karakter i muškobanjasto ponašanje. Od očeve je smrti najveća zapreka majci s kojom se nikako ne može pomiriti.

Ece Çamkıran

Afra Saraçoğlu

Ece Çamkıran

f_0183

Najmlađa kći i „zlatna ljepotica“ gospođe Fazilet kojoj je majka predodredila uspješan život.

Yağız Egemen

f_1367

Omiljeni sin obitelji Egemen koji je vrlo uspješan, ima razumijevanja, pouzdan je i zreo. Radi u obiteljskoj tvrtci kao desna ruka ocu.

Sinan Egemen

Alp Navruz

Sinan Egemen

f_0337

Crna ovca imućne obitelji Egemen, bogati zavodnik u kojeg je platonski zaljubljena Hazan.

Gökhan Egemen

Tolga Güleç

Gökhan Egemen

f_1499

Najstariji sin obitelji Egemen, oženjen s Jasemin.