Gabriela Spanic izdala svoju prvu knjigu sa kulinarskim receptima „Mi vida entre recetas“ - Sapunice | Sapunice

Petak 25. 11. 2016.

rec-2

Gabriela Spanic izdala svoju prvu knjigu sa kulinarskim receptima „Mi vida entre recetas“

Kako doznajemo Gabriela Spanic prije nekoliko dana izdala je svoju prvu knjigu „Mi vida entre recetas“, službeni izlazak navedene knjige najavljen je 04.12.2016. godine u Ciudad de Mexico, a prvo potpisivanje autograma održati će se isto tako u Meksiku gdje će obožavatelji moći porazgovarati s Gabrielom i uz knjigu dobiti njen autogram. Knjiga sa kulinarskim receptima sadrži mnogo anegdota sa Gabrielinog putovanja kroz mnoge zemlje diljem svijeta koje je posjetila u vrijeme turneje „Otimačica“, te isto tako i našu Hrvatsku.

Kako doznajemo ističe Hrvatsku gdje je odabrala recepte hrvatske kuhinje kao što su sarma i riba, te rodne Venezuele i sadašnje države Meksika u kojoj stanuje. Gabriela nam je u jednom intervjuu za Glas Hrvatske (La voz de Croacia) izjavila kako je od uvijek voljela gastronomiju i kako je mnogo o kulinarstvu naučila od svoje pokojne bake Jelice majke njenog oca Casimira Španića koja je bila rodom iz Republike Hrvatske te isto tako ističe kako poznaje hrvatska jela koje ju je ujedno i naučila njena baka koja je kako se sjećamo zajedno sa Gabrielinim djedom Antunom emigrirala iz rodne Hrvatske u Venezuelu tijekom II. Svjetskog rata. Za hrvatsku gastronomiju navodi kako je tijekom boravka u Hrvatskoj u ožujku 2000. godine imala priliku kušati podosta vrsta hrvatske kuhinje u kojoj je doslovce uživala i pohvalila naša tradicionalna jela.

Vrlo smo ponosni i zahvaljujemo Gabrieli na lijepo danom intervjuu te joj želimo da što prije posjeti našu Hrvatsku kako bi se prisjetila svog boravka iz 2000 godine što je navela da joj je bila najveća želja da dođe u zemlju svoje bake i djeda, te se isto tako nadamo da će uskoro ovoga puta doći u posjetu sa svojim ocem Casimirom Spanicem i uživati u svom boravku. Dobro došla Gabriela.

reccc

Komentari