Gas do daske - Sapunice | Sapunice

Gas do daske

( Rush Hour )

gas-do-daske

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

GODINA PROIZVODNJE: 2016

PRODUKCIJA: CBS

BROJ EPIZODA: 13

REDATELJ:

AUTOR: Blake McCormick i Bill Lawrence

http://www.cbs.com/shows/rush-hour/

Sadržaj serije

Katkad su različite osobe najbolji partneri. Pripremite se za napetu i dinamičnu seriju ‘Gas do daske’ snimljenoj prema uspješnoj filmskoj franšizi o dva naoko nespojiva policijska partnera, brzom na jeziku i nekonvencionalnom detektivu LAPD-ja i staloženom detektivu iz Hong Konga koji uvijek postupa prema pravilima.

‘Gas do daske’ počinje kad suzdržani i časni detektiv Lee (Jon Foo) koji je ujedno i vrsni poznavatelj borilačkih vještina stigne u Los Angeles istražiti krađu kineskih predmeta i navodno ubojstvo svoje sestre Kim (Jessika Van). Uz partnera, drskog detektiva Cartera (Justin Hires), mladog policajca koji više voli raditi sam i igrati po vlastitim pravilima, Lee otkriva da je Kim itekako živa te napreduje u hijerarhiji kineske zločinačke organizacije poznate kao Quantou. Iako svoju šeficu kapetanicu Lindsay Cole (Wendie Malick) Carter često izluđuje, ona zna da je on sjajan detektiv koji postiže rezultate te prisiljava Cartera i Leeja na suradnju.

Pomaže im narednica Didi Diaz (Aimee Garcia), Carterova prijateljica i bivša partnerica koji se ne ustručava ukoriti ga kad to zaslužuje, a potajno im kao doušnik pomaže i Carterov rođak Gerald (Page Kennedy), sitni kriminalac koji se druži s opakom ekipom. Čak i kad dođe do sudara kultura i osobnosti, Carter i Lee ne mogu poreći da su izvrstan tim.

Ovu seriju temeljenu na istoimenom igranom filmu čini multikulturalna i svježa glumačka ekipa, a obiluje filmskim akcijskim scenama, napetim podvizima i humorom.

Serija je 2016. godine nominirana za prestižnu nagradu Emmy u kategoriji koreografije kaskaderskih scena.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

James Steven Carter

Justin Hires

James Steven Carter

justin-hires

Jonathan Lee

Jon Foo

Jonathan Lee

jon-foo

Didi Diaz

aimee-garcia

Gerald Page

Page Kennedy

Gerald Page

page-kennedy

Lindsay Cole

Wendie Malick

Lindsay Cole

wendie-malick