Aaron Diaz - Sapunice | Sapunice
Aaron_Diaz

Aaron Diaz

Rođendan: 7. 3. 1982.

Znak: Ribe

Aaron Diaz je meksički glumac, pjevač i model rođen 07.03.1982. godine u gradu Puerto Vallarta.

Puno ime mu je Aaron Diaz Spencer.

Iako je rođen u Meksiku, Aaron je veći dio djetinjstva proveo u Palo Altu u Kaliforniji, gdje je i završio srednju skolu. Nakon toga, vraća se u Meksiko i upisuje Televisinu glumačku školu Centro de Educacion Artistica (CEA).

Glumački debi je ostvario u tinejdžerskim telenovelama Clase 406 (2002. godine) i Corazones al limite (2004. godine).

Aron je bio oženjen sa Kate Del Castillo. Par se vjenčao 6.9.2009. godine katedrali u San Miguel de Allende, a 26.7.2011. godine su službeno objavili odluku o razdvajanju. Iako su kružile brojne glasine o razlozima prekida, Kate i Aron su bili jedinstveni u objašnjenju – riječ je o razdvajanju životnih puteva i različitosti karaktera.

Uz glumu, Aaron svira bubnjeve i voli pjevati, a posebno voli slušati glazbu Carlosa Santane. 2009. godine je ispunio svoju davnu želju i izdao singl “Enamorate de mi”.Aktivno se bavi sportom, a posebno voli nogomet i plivanje.

Filmografija:

El Señor de los Cielos (2016)
Tierra de Reyes (2014)
Los Miserables (2014)
Santa Diabla (2013)
Rosario (2013)
Marcelo (2012)
El Talismán (2012)
Pan Am (2011)
Teresa (2010)
Dinoshark (2010)
Terminales (2008)
Lola: Érase una vez (2007)
Plaza Sesamo (2007)
2006 Amor xtremo
Barrera de amor (2005)
Corazones al limite (2004)
Clase 406 (2002)

Komentari