Alejandra Lazcano - Sapunice | Sapunice
Alejandra_Lazcano

Alejandra Lazcano

Rođendan: 31. 12. 1984.

Znak: Jarac

Alejandra Moreno Lazcano je meksička glumica rođena 31.12.1984. godine u gradu Meksiku.

Debitirala je u dječjoj emisiji Aztec TV-a, a zatim je glumila u nekoliko kazališnih predstava i telenovela poput ‘Lady’ i ‘Catalina i Sebastian’. Prvu glavnu ulogu ova glumica je dobila 2004. godine u telenoveli ‘Tormenta de Pasiones’.

Zbog međunarodnog uspjeha serije ‘Zamka’ Alejandra postaje slavna kao i ostali glumci poput Davida Zepeda i Sonyje Smith. Zatim slijedi uloga u još jednoj telenoveli produkcije Venevision, u seriji ‘Valeria’.

Osim toga, Alejandru je publika mogla zamijetiti i u seriji Pobre Diabla iz 2009. godine.

Filmografija:

Cielo Rojo (2011)
Pobre diabla (2009)
Valeria (2008)
Acorralada (2006)
Corazon partido (2005)
Tormenta de pasiones (2004)
Locas pasiones (2004)
La hija del jardinero (2003)
La virgen de Guadalupe (2002)
La duda (2002)
Sin permiso de tus padres (2002)
Lo que callamos las mujeres (2001)
Como en el cine (2001)
Catalina y Sebastian (1999)
Entre pingos (1998)
Bucaneros (1997)
La hora de los chavos (1997)

Komentari