Alejandra Procuna - Sapunice | Sapunice
Alejandra-Procuna-Mariana-

Alejandra Procuna

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Meksička glumica rođena je 14. 8. 1969. u gradu Mexico City. Roditelji su joj Amparo Procuna Chamorro i Ernesto Weinstein Pena, a sestra Karla. Omiljeni ljubimac je pas Gandhi.

Filmografija:

Duelo de pasiones (2006)
Amy, la nina de la mochila azul (2004)
Vivan los ninos (2002)
Una Luz en la calle (2002)
Navidad sin fin (2001)
Siempre te amar (2000)

Alma rebelde (1999)
Nunca te olvidar (1999)
Vivo por Elena (1998)
Huracan (1998)
Embrujo de rock (1998)
Marisol (1996)
Te sigo amando (1996)
Embrujo de rock (1995)
La Vibora (1995)
Maria la del Barrio (1995)
Las Secretas intenciones (1993)
Ayudame compadre (1992)
Cenizas y diamantes (1990)
Yo compro esa mujer (1990)

Komentari