Alexis Bledel - Sapunice | Sapunice
Alexis_Bledel

Alexis Bledel

Rođendan: 16. 9. 1981.

Znak: Djevica

Lauren Graham je američka glumica rođena 16.09.1981. godine u Houstonu.

Puno ime joj je Kimberly Alexis Bledel.

Alexis Bledel je na malom ekranu debitirala upravo s ulogom Rory u serije ‘Gilmorice’. Ova prelijepa glumica je prije glume bila model. Njeni roditelji ohrabrili su je da se učlani u obližnje kazalište kako bi pobijedila svoju sramežljivost.

Glumila je u predstavama ‘Our Town’, ‘Čarobnjak iz Oza’ i ‘Aladin’. Materinji jezik joj je španjolski, a engleski je tek naučila u školi. Ostvarila je ulogu u filmovima ‘Sin city’ i ‘Vječni Tuckovi’.

Filmografija:

Sleepaway Camp Reunion (2011)
Violet & Daisy (2011)
Girl Walks Into a Bar (2011)
The Kate Logan Affair (2010)
The Conspirator (2010)
The Ballad of G.I. Joe (2009)
Post Grad (2009)
The Good Guy (2009)
ER (2009)
The Sisterhood of the Traveling Pants 2 (2008)
Life Is Short (2006)
Zoom (2006)
I'm Reed Fish (2006)
The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)
Sin City (2005)
Bride & Prejudice (2004)
DysEnchanted (2004)
Tuck Everlasting (2002)
Gilmoreice (2000)

Komentari