Alfonso Herrera - Sapunice | Sapunice
Alfonso-Herrera-1

Alfonso Herrera

Rođendan: 28. 8. 1983.

Znak: Djevica

Alfonso Herrera je meksički glumac i pjevač rođen 28.8.1983. godine u Monterreyu.

Kao dijete Afonso, ili Poncho kako su ga zvali prijatelji, sanjao je da postane pilot i želio se preseliti u San Antonio (Texas), da upiše školu za pilota. Talenat i sklonost glumi iskazuje u svojim najranijim godinama pa tako kreće u Centro de Educacion Artistica koju vodi latinoamerički medijski gigant Televisa. Pohađajući školu nastupa u nekoliko kazališnih predstava.

Uskoro počinje raditi na filmu, glumi u Amar te duele direktora Fernando Sarinana no prekretnicu karijere doživljava glumeći u telenovelama Clase 406 i Rebelde.

Alfonso je bio član banda RBD, koji je formiran od glumaca iz telenovele Rebelde. Poznat je po svojoj marljivosti kako u seriji tako i u bandu. Alfonso je u vezi sa Dulce Mariom, glumicom iz serije Rebelde i bivšom članicom RBD.

Filmografija:

El equipo (2011) Venezzia (2009)
Camaleones (2009)
Mujeres asesinas (2009)
Volverte a ver (2008)
Terminales (2008)
Volverte a ver (2008)
Mas vale tarde (2008)
MTV tourismo (2007)
RBD: La familia (2007)
Rebelde (2004)
La Energia de Sonricslandia (2005)
Clase 406 (2002)
Amar te duele (2002)

Komentari