Alimi Ballard - Sapunice | Sapunice
Alimi-Ballard

Alimi Ballard

Rođendan: 17. 10. 1977.

Znak: Vaga

Alimi Ballard rođen je 17.10.1977. godine u Bronxu.

Prvu televizisku ulogu ostvario je 1983. godine u drami Loving. Od tada je ostvario je nekoliko zapaženih filmskih i seriskih uloga kao sto su Dark Angel, American dreams, CSI, NYPD Blue, The Little Richard story….

U seriji Numbe3rs tumači lik FBI-ovog agenta  Davida Sinclaira.

Živi u Los Angelesu sa suprugom Dawn i kćeri Nayom. Obožavatelj je komičnih knjiga koje i skuplja.

Filmografija:

Numb3rs (2005)
Black Cloud (2004)
Boomtown (2003)
She Spies (2003)
Studio City (2003)
CSI: Crime Scene Investigation (2003)
The Division (2002)
Philly (2002)
Before Now (2002)
Dark Angel (2000-2001)
Automatic (2001)
Men of Honor (2000)
NYPD Blue (2000)
Little Richard (2000)
Nash Bridges (2000)
Malcolm And Eddie (1999)
Sabrina, the Teenage Witch (1997-1998)
Deep Impact (1998)
Arsenio (1997)
The City (1995)
New York Undercover (1995)
Loving (1983)

Komentari