Aljoša Vučković - Sapunice | Sapunice
Aljosa-Vuckovic-Ivica-Kinc

Aljoša Vučković

Rođendan: 17. 12. 1946.

Znak: Strijelac

Aljoša Vučković rođen je 17.12.1946. godine u Buzetu

Filmografija:

Obični ljudi (2006-2007)
Priča o đipsiju Trolmanu (2006)
Lift (2004)
Pad u raj (2004)
Jelena (2004)
Profesionalac (2003)
Kazneni prostor 2 (2002)
Država mrtvih (2002)
Naša mala redakcija (2002)
Otac (2001) Bekstvo (1998)
Kneginja iz Foli Berzera (1998)
Raste trava (1997)
Srećni ljudi 2 (1995)
Ocevi i oci (1996)
Ubistvo s predumišljajem (1995)
Kraj dinastije Obrenović (1995)
Rođen kao ratnik (1994)
Holivud ili propast (1991)
Teatar u Srba (1991)
Ljubav je hleb sa devet kora (1990)
Hajde da se volimo 3 (1990)
Gala korisnica: Atelje 212 kroz vekove (1990)
Bolji život 2 (1990) Seobe (1989)
Bolji život (1989)
Čudo u Sarganu (1989)
Vuk Karadžić
I to se zove sreća (1987)
Lovac protiv topa (1986)
Odlazak ratnika, povratak maršala (1986)
Ćao inspektore (1985)
Priče iz bečke šume (1985)
Uzmi pa će ti se dati (1985)
Pozorište u kući 5 (1984)
Sivi dom (1984)
Ulicni pevači (1984)
Korespondencija (1983)
Doktorka na selu (1982)
Sabinjanke (1982)
Svetozar Marković (1981)
Nepokoreni grad (1981)
Šesta brzina (1981)
Kraljevski voz (1981)
Velo misto (1981)
Priče iz radionice (1981) Ujed (1979)
Slom (1979)
Sećam se (1979)
Pakleni otok (1979)
Partizanska eskadrila (1979)
Povratak otpisanih (1978)
Molijer (1978)
Maska (1978)
Ljubav u jedanaestoj (1978)
Hajdučka vremena (1977)
Pod istragom (1977)
Marija Magdalena (1977)
U banji jednog dana (1976)
Aranđelov udes (1976)
Poseta stare dame (1976)
Povratak otpisanih (1976)
Pesma (1975)
Hitler iz našeg sokaka (1975)
Crni petak (1975)
Sinovi (1975)
Užička republika (1974)
Naše priredbe (1973)
Prvi splitski odred (1972)
Romance of a Horsethief (1971)
Selo bez seljaka (1970) Kaja, ubit ću te! (1967)

Komentari