Allisson Lozz - Sapunice | Sapunice
Allisson-Lozz

Allisson Lozz

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Allisson Lozz je meksička glumica i pjevačica rođena 11. kolovoza 1992. godine u Chihuahui.

Puno ime joj je Allisson Mariana Lozano Nunez,

Rođena je u velikoj obitelji i ima tri brata blizanaca pod imenom Chealse, Eithan i Azul. Umjetničku karijeru je započela na televiziji kao voditeljica programa „Codigo fama“.

Njene najpoznatije uloge su iz telenovela „Mision S.O.S. Aventura y Amor“ kao Diana Lozano, „Rebelde“ kao Bianca Delight, i kao Milagros Belmonte u telenoveli „Al Diablo con los Guapos“, u kojoj se, kako je mlada glumica sama priznala, prvi puta poljubila. U pitanju je bio njen partner, mladi glumac, Eugenio Siller.

Allisson Lozz je i pjevačica i snimila je nekoliko pjesama, te je imala i glazbeni nastup tijekom dodjela nagrade TVyNovelas 2008. godine sa pjesmom „No Me Supiste“ sa meksičkim bandom K-Paz de la Sierra.  

Filmografija:

En nombre del amor (2008)
Las tontas no van al cielo (2008)
La rosa de Guadalupe (2008)
Al diablo con los guapos (2007)
RBD: La familia (2007)
Objetos perdidos (2007)
Las dos caras de Ana (2006)
Vecinos (2006)
La energia de Sonric'slandia (2005)
Alegrijes y rebujos (2004)
Rebelde (2004)
Mision S.O.S. aventura y amor (2004)

Komentari