Alpha Acosta - Sapunice | Sapunice
Alpha-Acosta

Alpha Acosta

Rođendan: 21. 1. 1973.

Znak: Jarac

Alpha Acosta je meksička glumica i redateljica rođena 21.1.1973. godine.

Filmografija:

La Impostora (2014)
La mala luz (2012)
Para Elisa (2010)
Cercania (2008)
Todos los días son tuyos (2007)
La hija del mariachi (2006)
La migra (2005)
Esperanza (2005)
La hija del jardinero (2003)
Malos habitos (2002)
Cara o Cruz (2001)

Amor de mis amores (1999)
Romántica Obsesión (1999)
Cilantro y perejil (1998)
¿Qué nos pasa? (1998)
Los hijos de nadie (1997)
Absuelto para matar (1995)
Morelia (1995)
Prisionera de amor (1994)
Días de combate (1994)
Buscando el paraíso (1993)
Televiteatros (1993)
Tenías que ser tú (1992)

Komentari