Amar Bukvić - Sapunice | Sapunice
Amar-Bukvic

Amar Bukvić

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Amar Bukvić je hrvatski glumac rođen 1981. godine u Zagrebu gdje i završava Akademiju dramske umjetnosti.

Prvu veću ulogu ostvario je u ZeKaeM-ovoj predstavi Veliki bijeli zec, često nastupa na Dubrovačkim ljetnim igrama, a odigrao je i manju ulogu u Brešanovu filmu Svjedoci. Posebice je zapažen njegov nastup u predstavi Kako misliš mene nema uz Filipa Jurčića.

U seriji Najbolji dani Amar Bukvić glumi Rankova brata Tomu Hajduka, markantnog umjetnika i pustolova.

Filmografija:

Najbolje godine (2009)
The Show Must Go On (2009)
Moja 3 zida (2009)
Sve će biti dobro (2008)
Zakon ljubavi (2008)
Ponos Ratkajevih (2007)
Operacija Kajman (2007)
Pjevajte nešto ljubavno (2007)
Bitange i princeze (2007)
Bibin svijet (2006)
Bumerang (2005)
Zabranjena ljubav (2005)
Svjedoci (2003)

Komentari