Ana Brenda Contreras - Sapunice | Sapunice
Ana-Brenda-Contreras

Ana Brenda Contreras

Rođendan: 24. 12. 1986.

Znak: Jarac

Ana Brenda Contreras je glumica rođena 24.12.1986. godine u Dominikanskoj Republici.

U petnaestoj godini, sudjeluje u reality showu “Pop stars”, gdje dolazi do finala, i time osvojila mjesto u pop grupi T’detila, s kojom je snimila i album. Nakon tog uspjeha, 2003. godine upisuje Televisin Centro de Educacion Artistica (CEA), gdje studira i 2005. godine završava glumu.

Glumačku karijeru započinje iste godine malom ulogom u telenoveli Barrera de amor, uz Aarona Diaza i Carrilla Yadhira pod vodstvom Ernesta Alonsa. Nakon toga se u potpunosti afirmira u telenoveli Duelo de pasiones. Ipak, najveće dostignuće je ostvarila 2009. godine, kada joj je producentica Carla Estrada ponudila ulogu antagonistice Maure Albarran u telenoveli Sortilegio.

Filmografija:

La que no podia amar (2011)
Teresa (2010)
Sortilegio (2009)
Cabeza de buda (2009)
Mujeres asesinas (2009)
Violeta Madrigal (2009)
Juro que te amo (2008)
Divina confusion (2008)
Duelo de pasiones (2006)
Barrera de amor (2005)

Komentari