Ana Layevska - Sapunice | Sapunice
Ana-Layevska

Ana Layevska

Rođendan: 10. 1. 1982.

Znak: Jarac

Ana Layevska je ukrainska glumica rođena 10.1.1982. godine u Kijevu.

Puno ime joj je Anna Laevski Rastsvetaeva, a visoka je 168 cm.

Već sa pet godina, počinje svirati violinu, a u devetoj Otac Serguei Laevski i majka Inna Rastsvetaeva, preselili su se iz Kijeva u Meksiko.

Ana Layevska završila je glumu na Centro de Educacion Artistica of Televisa. Nakon toga zapaža je producent Pedro Damian i dobiva ulogu u Primer amor… a mil por hora (2000). Godinu dana kasnije po prvi puta se pojavljuje u filmu Time of the Butterflies zajedno sa Salmom Hayek i Edward James Olmosom. Dobitnica je nagrada TVyNovelas Award Palmas de Oro za najbolju debitanticu.

2005. nastupa u plesnom reality TV showu Bailando por un sueno, u kome su zvijezde natječu zajedno sa natjecateljima. Iako joj žiri nije bio naklon, telefonski glasovi publike su je tri puta spasili od ispadanja, a na kraju je završila kao treća u ukupnom poretku.

Govori ruski, engleski i španjolski.

Filmografija:

Cantinflas (2014)
Isa (2014)
Dama y Obrero (2013)
Relaciones Peligrosas (2012)
En ausencia de ti (2012)
Burn Notice (2011)
El firulete (2011)
Mi Corazón Insiste... en Lola Volcán (2011)
El Fantasma de Elena (2010)
Me importas tu... y tu (2009)
Mujeres asesinas (2009)
The Fighter (2009)
El que habita las alturas (2009)
Querida enemiga (2008)
Casi divas (2008)
Las Dos caras de Ana (2006)
Cansada de besar sapos (2006)
Vecinos (2006)
La Madrastra (2005)
Genesis 3:19 (2004)
Clap! (2003)
Mujer, casos de la vida real (2003)
El Juego de la vida (2001)
In the Time of the Butterflies (2001)
Primer amor... tres anos despues (2001)
Primer amor... a mil por hora (2000)

Amor gitano (1999)
Cuento de Navidad (1999)
Preciosa (1998)
Alguna vez tendremos alas (1997)

Komentari